PSD continuă lupta pentru creșterea alocațiilor copiilor și-i cheamă alături pe toții românii!

PSD a lansat o campanie online prin care oricine să se poată adresa parlamentarilor puterii și să le ceară să voteze amendamentul PSD la buget. A rămas ultima soluție prin care, practic, toții copiii din România să primească ceea ce li se cuvine prin legea adoptată de PSD, care dubla toate alocațiile.

Scrie-le Parlamentarilor din Bistrița-Năsăud aflați la guvernare și întreabă-i chiar tu de ce nu au prevăzut în bugetul pe anul 2021 dublarea alocațiilor copiilor, conform promisiunilor: https://www.psd.ro/alocatii/.

Amendamentul PSD prevede majorarea alocațiilor de la 1 martie 2021 la nivelul prevăzut inițial în Legea dublării alocațiilor nr. 14/2020.

Astfel, alocațiile ar urma să crească după cum urmează:

  • De la 214 lei la 300 de lei pentru copiii între 2 și 18 ani;
  • De la 427 lei la 600 de lei pentru copiii sub 2 ani sau copiii cu handicap.

Chiar dacă PSD este în opoziție și nu are majoritatea în Parlament, face tot ce-i stă în putință pentru interesul copiilor și cere încă odată parlamentarilor coaliției să dea dovadă de umanitate și să nu-i pedepsească pe copii, așa cum îi pedepsesc deja pe pensionari, pentru greșelile și ineficiența guvernărilor Orban și Cîțu.

Fiecare minciună privind majorările alocațiilor înseamnă pentru mulți copii condamnarea la sărăcie, pentru unii înseamnă chiar condamnarea la foame și la sănătate precară.

Iar fiecare dintre acești copiii, condamnați la subdezvoltare de Guvernul Austerității, își ratează șansele de a-și pune în valoare potențialul enorm pe care orice copil îl are la început de viață.

Toate aceste șanse ratate ale copiilor de azi, condamnați la sărăcie, înseamnă mai multe șanse ratate de România în viitoarele decenii.

 

Copiii sunt viitorul nostru! Cum ne creștem copiii, așa va arăta viitorul!

 

 

 

Comentarii

24/02/21 14:22
EU

Imi place de cei de la PSD cica lupta pentru copii. Dar cand erau ei la putere si Robert Sigartau a cerut majorarea alocatiilor,psd s a opus. Cum ne crestem copiii asa ii avem . Ce slogan domnilor psd isti ati facut ca toti tiganii sa obtina certificate CES in urma carora incaseaza lunar o gramada de bani pe cand copiii care termina cu 10 iau o amarata de bursa de 240 lei pe semestru. Vi se pare normal ? CUM II CRESTEM? Ii invatam de mici ca daca te faci un pic tembel poti obtine bani si fraierii sa lucreze

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5