PSD ÎŞI ALEGE O NOUĂ CONDUCERE

Congresul PSD în cadrul căruia vor avea loc alegeri pentru funcţiile de preşedinte executiv, secretar general, vicepreşedinţi, a început.

La lucrări participă peste 4.000 de delegaţi.

La reuniune este prezent Serghei Stanişev, preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă, comisarul european pentru Politici regionale, Corina Creţu, europarlamentari, parlamentari, liderii organizaţiilor judeţene.

Reuniunea a debutat pe acordurile piesei “Odă Bucuriei” varianta mixată, în timp ce Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea, însoţiţi de membri din conducerea PSD i-au salutat pe cei prezenţi în sală. Ulterior, a fost intonat Imnul Naţional al României

Comentarii

11/03/18 11:17
Balan Marius- e...

Liviu Dragnea reales, inainte de congres. URAAA ! Si uite asa a murit PSD un partid care se dorea de STAT, unul necesar de STANGA. A venit unul nou PsDragnea , cu actiuni la purtator ca si la TEL-DRUM si BELINA. Astfel au fost prostiti romanii si sustinatorii vechiului PSD. Acesti trepadusi care nu au avut demnitatea sa isi aleaga un PRESEDINTE tanar, vizionar si modern, ne creoneaza noua viata. Si sa nu uitam ca ei se numesc SOCIALISTI si de fapt cam 100 din ei sunt BARONI penali si sunt cei mai influenti si bogati oameni din ROMANIA. Trist si rusinos a ajuns acest partid !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5