Robert Sighiartău, îl atacă pe liderul PSD BN: Radu Moldovan n-a reuşit să aducă niciun investitor în judeţ. A asfaltat nişte uliţe

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, a criticat. În cadrul unei congferinţe de presă, activitatea social-democraţilor din judeţul nostru, menţionând că aceştia nu au reuşit să atragă investitori, nici să promoveze turismul, în scgimb susţinându-l pe Liviu Dragnea.

„Radu Moldovan, în şapte ani de zile, n-a reuşit să aducă niciun investitor în judeţul nostru. În afară de câteva uliţe pe care le-a asfaltat, din punct de vedere economic, judeţul nostru nu a crescut absolut deloc. La fel, mediul de afaceri se confruntă cu lipsa forţei de muncă, pentru că, aşa cum v-am spus, tineretul pleacă de aici, pentru că nu văd nicio perspectivă din punct de vedere economic. Acesta este modelul Partidului Social Democrat. Nu-i interesează deloc viitorul, nu-i interesează deloc ceea ce se va întâmpla în următoarea perioadă, singurul lor scop este de a-şi ţine captiv electoratul. Iar acum, prin ceea ce doresc ei să facă, în sensul că vor să taie banii de la comunităţile locale şi vor să găsească metode prin care să dea banii preşedinţilor consiliilor judeţene care apoi să-i împartă discreţionar, în funcţie de rezultatele pe care le vor avea la alegerile europarlamentare, arată foarte clar sistemul feudal pe care Dragnea l-a construit împreună cu baronii locali. Asta inclusiv şi Radu Moldovan”, a declarat Robert Sighiartău.

Acesta a precizat că preşedintele Radu Moldovan vorbeşte foarte mult despre administraţia locală, „însă când sunt probleme la nivel naţional se face că nu ştie absolut nimic”. „Radu Moldovan, prin votul lui în Comitetul Executiv al PSD, a susţinut actuala conducere a PSD-ului, pe Liviu Dragnea, pe Viorica Dăncilă, acest Guvern al ruşinii naţionale. Mâna dreaptă a lui Radu Moldovan este mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea, Daniel Suciu, care este liderul grupului parlamentar al PSD şi care a susţinut toate proiectele de lege care, după cum aţi văzut, au afectat siguranţa şi ordinea publică a românilor şi a bistriţenilor - şi Legea recursului compensatoriu, şi modificările  la Codul penal şi alte măgării pe care ei le-au făcut. PSD Bistriţa-Năsăud a susţinut în mod direct acest Guvern şi această conducere a PSD-ului care a dus România într-o situaţie jenantă şi ruşinoasă”, a spus Sighiartău.

Deputatul PNL a menţionat că Bistriţa-Năsăud este în domeniul turismului „un dezastru”. „Uitaţi-vă ce se întâmplă în judeţul Suceava, în judeţul Maramureş. Au branduit foarte bine zona de Bucovina turistică, Maramureşul istoric la fel, noi nu avem niciun plan turistic, nu ne vizitează nimeni. Pentru că nu există o strategie, nu există nimic în afară de imagine, de poze şi participări la anumite evenimente, nu există nimic. Oamenii au nevoie de fapte nu numai de afişări prin poze şi alte evenimente”, a concluzionat acesta, menţionând că bistriţenii s-au săturat de acest mod de a face politică, iar PSD este pe un trend descendent.

 

Comentarii

03/02/19 13:11
cititor

Ma da-i dat Dr.acu acest Robitza ... cum le stie si le comenteaza el pe toate , desi nu-i departe de ... " Viorica "... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]