Robert Sighiartău: PNL intră în linie dreaptă pentru alegeri! Pentru noi, prioritatea numărul unu este ca Partidul Social Democrat, în 2020, să nu mai fie la cârma acestui judeţ

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, a susţinut conferinţa de presă de la Bistriţa alături de Ioan Turc - preşedintele PNL BN, Sorin Hangan – preşedintele PNL Bistriţa, Stelian Dolha- prim-vicepreşedintele PNL BN, Diana Morar  - preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei şi Florin Moldovan – liderul Organizaţiei Judeţene de Tineret a PNL, pentru a da „un semnal foarte clar că Partidul Naţional Liberal intră într-o linie dreaptă privind alegerile europarlamentare, prezidenţiale şi următoarele alegeri din anul 2020”.

„Vor fi doi ani de foc, asta pentru că nu vom avea timp să ne tragem plămânii pentru că vor urma patru rânduri de alegeri extrem de importante, în primul rând pentru români, iar apoi pentru Partidul Naţional Liberal. (...) Pentru Partidul Naţional Liberal obiectivul principal este ca administraţia locală, din cadrul municipiului, dar şi de la nivel judeţean, din 2020, să plece acasă. Aceasta este prioritatea numărul unu a Partidului Naţional Liberal”, a declarat Sighiartău.

Liderul liberal a precizat că cee ce se întâmplă, la nivel municipal, e un „dezastru” şi că „este o ruşine să mergi prin ţară şi să spui că eşti bistriţean, pentru că toată lumea ştie că noi avem o pârtie care a fost construită la 400 m altitudine şi care funcţionează două zile pe săptămână”.

Este o ruşine. Suntem pe toate televiziunile cu aceste investiţii dezastruoase pentru cetăţenii noştri. În ceea ce priveşte infrastructura locală, ea este dezastruoasă. N-avem niciun proiect pe termen mediu şi lung în ceea ce priveşte infrastructura rutieră, în ceea ce priveşte infrastructura şcolară şi aşa mai departe. N-avem destule creşe, grădiniţe, nu-i interesează absolut nimic decât să se bată în piept cu anumite tăieri de panglici pe prostii de genul Wonderland şi pârtii. Asta pentru că, din păcate o spun, PSD-iştii, prin modelul socialist pe care-l au, nu se gândesc deloc la dezvoltarea comunităţilor. Uitaţi-vă ce se întâmplă în celelalte comunităţi. Şi nu o să vorbesc despre Oradea, Cluj, pentru că ei sunt, ca să zic aşa, într-o altă linie, poate sunt şi mai mulţi locuitori acolo. Dar uitaţi-vă ce se întâmplă în Sebeş, în Blaj, orăşele mai mici. Au infrastructură, au un nivel de trai foarte bun, calitatea vieţii este bună, transport în comun de calitate, vin investitori străini, salarii foarte bune. Asta pentru că au avut o viziune pe termen scurt, mediu şi lung”, a mai spus Robert Sighiartău.

Acesta a reiterat faprul că „prioritatea numărul unu este ca Partidul Social Democrat, în 2020, să nu mai fie la cârma acestui judeţ”, ĂNLŞ tratând cu mare atenţie, inclusiv nominalizarea pentru cine va fi candidatul Partidului Naţional Liberal în 2020 la Primăria Bistriţa.

„Ne pregătim pentru asta şi suntem siguri că, odată cu câştigarea Primăriei Bistriţa vom câştiga şi vom cuceri şi judeţul Bistriţa-Năsăud. Din punct de vedere politic vreau să vă anunţ că Partidul Naţional Liberal, în perioada noiembrie – decembrie anul trecut, a comandat un sondaj foarte larg, aprofundat, cu 25.000 subiecţi, prin care am dorit să ştim foarte bine, în primul rând, care sunt nevoie cetăţenilor români, să avem o imagine despre cum este perceput Partidul Social Democrat în teritoriu, să vedem cum este perceput Partidul Naţional Liberal şi cum ne vom fundamenta strategia pentru alegerile europarlamentare şi prezidenţiale. Sondajele arată foarte clar un singur lucru, faptul că direcţia în care merge România este greşită. Peste 80% dintre români spun că direcţia pe care merge România este una greşită. Mai mult decât atât, Partidul Social Democrat este într-o cădere puternică, iar toate lucrurile arată faptul că, în următoarea perioadă Partidul Naţional Liberal va depăşi Partidul Social Democrat în sondaje, dar şi la urnele de vot. Împreună cu Opoziţia, sunt sigur că, la momentul potrivit, vom reuşi să dăm jos acest Guvern”, a menţionat el.

Parlamentarul bistriţean a menţionat că sunt date inclusiv pentru judeţul Bistriţa-Năsăud, pe un eşantion de 700 de subiecţi, care arată că acest judeţe „are un electorat de dreapta şi că votanţii ne - PSD sunt mult mai mulţi decât votanţii PSD-ului” . „La fel, Partidul Naţional Liberal în judeţul nostru are un trend ascendent. Mai multe detalii în ceea ce priveşte acest sondaj nu vă putem da pentru că face parte din strategia Partidului Naţional Liberal pentru următoarele alegeri. În municipiul Bistriţa, la fel. Partidul Naţional Liberal este într-un trend ascendent, luând în considerare faptul că PSD-ul şi Creţu, şi nu numai Creţu, ci şi Niculae şi toţi ceilalţi, întreaga administraţie PSD, scad”, a adăugat Robert Sighiartău.

Liderul liberal a mai spus că liderii Partidului Naţional Liberal stau foarte bine în aceste sondaje, iar ceilalţi lideri judeţeni „au o rată de respingere foarte mare şi rata aceea de respingere creşte pe zi ce trece”. „Da, există o rată mare de respingere pentru Radu Moldovan şi pentru ceilalţi lideri politici. Pentru că lumea şi-a dat seama, chiar dacă el s-a erijat foarte mult, că Radu Moldovan, Creţu, care acum joacă un teatru şi încearcă să se victimizeze, au susţinut şi susţin toate politicile PSD de la nivel naţional şi de la nivel local. În plus, bistriţenii au început să-şi dea seama că pe lângă câteva asfaltări, economic, nu s-a întâmplat nimic. Le pleacă copiii, le pleacă nepoţii, foarte mulţi emigrează din judeţul nostru, economic nu s-a întâmplat nimic bun în judeţul nostru de când a venit Radu Moldovan. Bistriţenii au început să înţeleagă că Partidul Social Democrat, în afară de gargară, de panglici, de anumite plecări, pentru că am văzut că sunt foarte mult în străinătate, n-au reuşit să aducă niciun investitor, cu toate că cheltuielile la Consiliul Judeţean au crescut foarte mult”, a mai spus Sighiartău.

 

Comentarii

03/02/19 13:13
cititor

Luati " baioneta " la ei Robitza ... sau dati-le cu Biblia-n cap ... sa fiti siguri ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5