Robert Sighiartău: PSD și Tudorel Toader nu mai pot aduce nimic bun în societate. Până la sfârșitul anului viitor, PSD duce euro la 5 lei

Secretarul general al Partidului Naţional Liberal, deputatul Robert Sighiartău, critică acţiunile Partidului Social Democrat, în contextul în care  Guvernul ar urma să adopte o ordonanţă de urgenţă prin care să se extindă termenul contestaţiei în anulare, de la 30 de zile în prezent, la toate cazurile în care completul care a judecat a fost constitut nelegal.

               “PSD și Tudorel Toader nu mai pot aduce nimic bun în societate. Orice propunere va fi privită cu mult scepticism și neîncredere. După ce am experimentat în acești doi ani, nici nu poate fi altfel. Până la urmă ce vrea acest ministru? Ce vor acești guvernanți? Ce urmăresc? Acest joc nesfârșit dezbină societatea și cu greu ne vom reveni și cicatriza. Acești oameni au pierdut busola cu totul și vor să ducă țara într-o negură din care să nu mai ieșim”, declară parlamentarul bistriţean.

         Liderul liberal reclamă şi situaţia economică a ţării. „Până la sfârșitul anului viitor, PSD duce euro la 5 lei. Haosul fiscal-bugetar, lipsa investițiilor și avalanșa de importuri cu produse agroalimentare, slăbește leul zilnic. Practic asistăm la o depreciere economică pe ansamblu, creșterea PIB nu aduce direct și bunăstare. Cu mici excepții, toate categoriile sociale sunt afectate de aceste politici non economice”, susţine deputatul Sighiartău.

         Secretarul general al PNL spune că Guvernul e în repaus, „până nu se întorc șefii din vacanță, nu mișcă nimic, iar Dragnea și Tăriceanu nu par grăbiți”. „Până pe 15 februarie nu vom avea buget, iar primăriile își vor vota bugetul din martie încolo, fiind obligate să aștepte votul bugetului la consiliile județene. Se preconizează un nou an ratat din punct de vedere economic, din cauza incompetenței actualei guvernări”, spune Robert Sighiartău. 

Comentarii

23/01/19 13:32
cititor

Mai Robitza, parca ai dat in balbaiala ! Inafara de Dragnea... nimic nu mai sti... PARCA AT I DAT IN "ORBUL GAINILOR "... si fie ce o fi, vreti voi ca acesta sa fie " impuscat si facut carnatza "... si nimci altceva ! Ma... da mare " spaima " v-a bagat "sta " in cioantele tuturor celor din opozitie ... !
Mai Robitza, pricepeti ca indiferent ca la puterea partidului aflat la butoane ... este Dragnea, sau alta persoana... va fi asa cum vor astia si de crapati voi si ba ! Daca nu va fi Dragnea, va fi altul... si va fi acelasi lucru , chiar daca-l omorati, il impuscati, il bagati pa puscarie sau puneti "sare "pe el .
Eu as incrimina toate actiunile desfasurate "antiguvernare "si le-as introfuce in categoria actelor de terorism , cercetate si pedepsite ca atare .
Populatia electoare sa obligata sa-si exprime optiunea electorala , ocazionata de alegerile legale si dupa legalizarea celor care au castigat alagerile, efectiv sa fie interzise orice acte antiguvernare , apoi ori sunt ele de stanga ori de dreapta , ca asa nu se mai poate .
Ma ... efectiv prin actele si comentariile voastre, al celor din actuala opozitie, ne-ati facut si ne faceti de tot c* ca.tul in fata Europei si efectiv rad strainii de noi, cat de anarhici si de neguvernabili putem fi !
Ati atras atentia UE... si vreti cu orice pretz sa ne taie orice fonduri europene, ca nu va convine voua si doar ca nu sunteti voi la "ciolanul cu fasole " !
SA VA FIE RUSINE !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5