Robert Sighiartău: Salut anunțul candidaturii lui Florin Cîțu la președinția Partidului Național Liberal! Este o veste bună pentru viitorul PNL!

Salut anunțul candidaturii lui Florin Cîțu la președinția Partidului Național Liberal! Este o veste bună pentru viitorul PNL.
Florin este un liberal pur-sânge, un lider al noii generații din Partidul Național Liberal. Sunt convins că alegerea lui Florin Cîțu în fruntea PNL va însemna înnoire, deschidere și profesionalism, precum și respect pentru experiența și performanța colegilor liberali din administrațiile locale.
PNL va ieși intărit și solidar după Congresul din septembrie. Succes, Florin! #PNL #reforma, este mesajul transmis de secretarul general al Partidului Naţional Liberl, deputatul Robert Sighiartău.
De altfel, Robert Sighiartău, alături de Dan Vîlceanu, Florin Roman şi Stelian Bujduveanu, fac parte din Comisia de organizare a Congresului PNL, din partea candidatului Florin Cîţu.

Comentarii

31/05/21 15:32
Paul

Nimic nou sub soare. Cu câteva zile in urmă Rareş Bogdan -prim-vicepreşedintele PNL a declarat, că Ludovic Orban va avea cu siguranţă un contracandidat „foarte puternic” pentru şefia partidului, precizând că Florin Cîţu, Emil Boc, Ilie Bolojan, Dan Motreanu şi Robert Sighiartău s-ar putea număra printre opţiuni. Dupa anunțul premierului Florin Cîțu de a candida la șefia partidului, președintele PNL, Ludovic Orban, a comentat elegant această candidatură spunând că ”avem o competiție furmoasă”, care ”arată românilor că liberalii au resurse umane puternice și este un partid capabil să asigure buna guvernare”. Totusi, legat de sustinătorii candidaturii lui Cîțu, Ludovic Orban nu a evitat să mentioneze că pe Rareş Bogdan el l-a adus in PNL si l-a pus cap de listă la PNL pentru alegerile europarlamentare din 2019, asumându-si riscul care s-a dovedit a fi câstigător. De altfel se stie că Rareş Bogdan este mai degrabă un oportunist decât un liberal autentic. În anul 2012 Rareş Bogdan a primit oferta de a deveni purtător de cuvânt al Guvernului Boc și tot atunci a fost curtat de organizația din Cluj a liberalilor, pentru a candida din partea formațiunii pentru un post în Parlamentul României. Atunci a refuzat ambele propuneri, dar la sfârșitul anului 2013 nu a rezistat nominalizării sale din partea USL la conducerea Televiziunii Române, după plecarea din această funcție a lui Claudiu Săftoiu. De data asta nu i s-a arătat tocmai din cauza disputelor între PSD și PNL existente în interiorul USL.
Rareș Bogdan s-a remarcat în cadrul emisiunii numită ”Jocuri de putere”, de la Realitatea TV, unde ca moderator a procedat ca românul impartial, adică i-a luat la țintă pe toți liderii politici importanți, uneori fără menajamente, începând cu Traian Băsescu, Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu, Kelemen Hunor și până la Klaus Iohannis, căruia i-a reproșat prestația prea prudentă față de PSD.
Iată că acum inaintea congresului PNL se conturează cel putin 2 tabere care se luptă pentru un singur ciolan. Numai că , vorba proverbului „Când doi se ceartă, al treilea câştigă”. Rămâne de văzut cine va fi câstigătorul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5