PSD: Singura soluție corectă este asumarea unui PACT pentru SĂNĂTATE, propus de Colegiul Medicilor şi Sanitas

Președintele Klaus Iohannis dovedește că nu a înțeles încă nimic din această criză sanitară, iar prioritatea dumnealui nu este sănătatea românilor, ci strategiile electorale.
În loc să accepte un Pact Național în care fiecare să își aducă aportul, el a anunțat că o reformă a sănătății este deja în pregătire, dar în spatele ușilor închise, de politruci, nu de specialiști.
Este revoltător faptul că președintele condiționează reforma sistemului sanitar de existența unui guvern PNL. Altfel, dacă nu are guvern de la PNL nu mai face reforma?
Îl invităm încă o dată să își exercite prerogativele de mediator și de reprezentant al tuturor românilor. EL are prerogativa de a uni, de a crea consens și colaborare între toți decidenții, între toate partidele, între toate instituțiile statului, spre binele general al tuturor românilor. Trebuie să-și facă treaba de președinte!
Singura soluție corectă este asumarea unui PACT pentru SĂNĂTATE. Nu o spune PSD-ul, o spun medicii, Colegiul Medicilor și SANITAS.
Un PACT care să le să garanteze românilor că, indiferent de cine va veni la conducerea țării, viața românilor, sănătatea lor, vor fi priorități absolute. Că va fi un plan, cu priorități, cu finanțare și că toată lumea se va ține de realizarea lui.
Refuzul acestui pact, încremenirea în poziția unui simplu agent electoral al PNL, înseamnă că Iohannis are mâinile pătate cu sângele celor peste 9 mii de români morți de COVID!
CE CONȚINE PACTUL PROPUS DE MEDICI, COLEGIUL MEDICILOR ȘI SANITAS și susținut de PSD
Un pact cu 5 măsurile esențiale, solicitate de toată lumea:
- Depolitizarea sistemului de sănătate
- Colaborarea loială între autoritățile centrale și cele locale, indiferent de culoarea politică a decidenților
- Profesionalizarea managementului spitalelor și a direcțiilor de sănătate publică
- Debirocratizarea la toate nivelurile a sistemului de sănătate
- Finanțarea adecvată a sistemului de sănătate
- DE CE ESTE NECESAR ACEST PACT PROPUS MEDICI, COLEGIUL MEDICILOR ȘI SANITAS și susținut de PSD
Scopul acestui Pact este:
- Niciun român nu trebuie să mai fie lăsat fără asistență medicală.
- Niciun român nu trebuie să mai fie victimă a sistemului de sănătate
- Niciun medic, nicio asistentă medicală nu trebuie să mai fie învinovățiți pentru situația dezastruoasă a spitalelor.
Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- PSD ORG. JUD. Bistrita-Nasaud. Realizat de Rasunetul Media SRL. Codul de identificare a mandatarului financiar 11200020

Comentarii

20/11/20 09:26
votant

Singura solutie peste tot, in toate domeniile administratiei de stat si aflate sub Puterea Executiva-administrativa , precum si ce Judiciar-Judecatoreasca SA LE FIE ABSOLUT INTERZIS POLITRUCILOR SA SE AMESTECE SI SA ISI SPUNA CUVANTUL , acestea sa poata promova pe functiile de conducere de jos in sus, numai persoane competente profesional, cu scoala in domeniul respectiv, cu experienta manageriala adecvata si prin concurs, dupa regulile legislatiei muncii .
Politrucii, sa nu aiba voie decat numai in Parlamentul tzarii ( senat si camera deputatilor ) unde sa dezbata, sa gandeasca si sa faca legile care considera ei ca sunt necesare la un moment dat, in rest NIMIC !
Cand va exista stabilitate in functiile de conducere si manement economico-financiar si social si cand pe aceste functii nu isi vor putea implementa politrucii oamenii lor, ideile, politica si " smecheriile " ATUNCI SOCIETATEA VA MERGE BINE . PUTEREA EXECUTIVA SI PUTEREA JUDECATOREASCA, SA APLICE LEGILE ASA CUM SUNT ELE FACUTE , fara nici o posibilitate sau ingerintza de amestec a politicul in aceasta problema . PUNCT !
ROMANILOR, VRETI SA MEARGA BINE TREABA, atunci APLICATI principiul " SEPARARII PUTERILOR IN STAT " asa cum scrie la Cosntitutie si va fi ok ! Daca nu va place asa ceva, atunci reveniti inapoi la DICTATURA CELUI DE LA BUTOANE SI CU ASTA BASTA !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5