Punct final la concursul pentru funcţiile de conducere la judecătorii şi parchete

Pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii au fost publicate clasificările candidaţilor judecători şi procurori la concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere vacante la curţi de apel, tribunale, judecătorii şi parchetele de pe lângă aceste instanţe. Concursul, derulat în perioada 13 septembrie – 4 decembrie 2013, a avut şi o miză pe plan judeţean, fiind vacante posturile de preşedinte al Tribunalului Bistriţa-Năsăud, de vicepreşedinte al Judecătoriei Bistriţa, dar şi cele de preşedinte al Judecătoriilor Năsăud şi Beclean (funcţii pentru care, ulterior, nu au mai fost susţinute examene).

Potrivit datelor postate pe site-ul CSM, pentru funcţia de preşedinte al Tribunalului Bistriţa-Năsăud, pe primul loc se clasează judecătorul Liliana Elisabeta Preda, cu media finală de 8,730, care a devansat-o pe judecătorul Cristina Gabriela Frenţiu, cu media finală 8,695.

Pentru funcţia de vicepreşedinte al Judecătoriei Bistriţa a concurat doar judecătorul Nicoleta Moldovan, care a obţinut media finală 6,000.

În ceea ce priveşte funcţia de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, aceasta a fost adjudecată de Ancu Ileana, cu media finală 8,87.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5