Angela Sîngeorzan, noul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud

         Începând cu 15 iulie, Angela Dorina Sîngeorzan a fost numită în funcţia de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, în urma participării la concursul desfăşurat în perioada 23 martie – 28 iunie 2018. Numirea a fost făcută pentru o perioadă de trei ani, aceasta fiind eliberată din funcţia pe care o ocupa, respectiv de prim-procuror adjunct la PT B-N.

         Potrivit datelor de pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii, Angela Sîngeorzan a obţinut media finală 9,36, având 9,32 la proiectul referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiilor de conducere şi 9,40 la testarea scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane.

         La concursul pentru numirea în funcţie a procurorilor au fost vacante 139 de funcţii la parchete de pe lângă curţi de apel, tribunale şi judecătorii. Au fost depuse 103 candidaturi (de către 99 candidaţi) pentru 77 funcţii de conducere.

***

         Practic, în conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a fost făcută o rocadă, funcţia de prim-procuror adjunct fiind preluată de Luminiţa Diana Şipoş. De asemenea, noul purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă TBN este Sorin Corlăţeanu, Angela Sîngeorzan renunţând la această calitate.

 

 

         

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5