Confirmări şi nume noi de magistraţi, la Năsăud

Consiliul Superior al Magistraturii a organizat, în perioada 12 septembrie-4 decembrie 2014, concursul /examenul pentru numirea în funcţii de conducere la parchetele şi instanţele de judecată.

Pe raza judeţului nostru, au fost scoase la concurs funcţiile de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Năsăud şi cea de preşedinte al Judecătoriei Năsăud.
Potrivit rezultatelor concursului, postate pe site-ul CSM, judecătorul Marius Claudiu Gurlui a fost (re)confirmat în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Năsăud, asta după ce fusese delegat în această funcţie.

Funcţia de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud a jost adjudecată, în urma concursului, de procurorul Carmen Nela Radmacher, care a activat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, având o vechime de peste şase ani în activitate. Funcţia de prim- procuror la Năsăud a fost vacantată după ce procurorul Ileana Ancu, cea care câştigase anul trecut funcţia prin concurs, a plecat la DIICOT-Biroul Teritorial Maramureş.

Aceştia îşi vor prelua funcţiile începând de la 1 ianuarie 2015, iar mandatul acestora este valabil pentru o perioadă de 3 ani.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5