Punct şi de la capăt. Halterofilul Răzvan Martin şi-a reluat antrenamentele după doi ani de suspendare

Medaliat olimpic la Londra, halterofilul Răzvan Martin a început o nouă etapă de pregătire pentru Rio de Janeiro 2016. Depistat pozitiv în 2013, la Europenele de la Tirana, sportivul legitimat la CSM Bistriţa a stat doi ani pe tuşă din punct de vedere competiţional.

         De Ziua Olimpică, Răzvan a fost prezent pe pietonalul bistriţean pentru a promova sportul, cel care i-a dat un alt curs vieţii sale. Plin de emoţii, sportivul nu a dorit să vorbească în faţa publicului. Planurile sale de viitor le ştie, însă, antrenorul emerit Mugur Saranciuc.

         „Lui Răzvan i-a expirat suspendarea încă din aprilie. Este la Bistriţa şi pentru a-şi rezolva problema cu studiile. Între timp ne pregătim pentru Campionatul Mondial de haltere rezervat seniorilor, competiţie care este şi un criteriu de calificare pentru Jocurile Olimpice din 2016”, ne-a declarat Mugur Saranciuc.

         Mondialele de haltere vor avea loc în perioada 18-30 noiembrie, la Houston (SUA). Răzvan Martin a cucerit medalia de bronz la JO de la Londra şi mai are în palmares trei medalii de argint la CE 2011, trei medalii de aur la CE 2012, iar în 2013 cucerise o medalie de aur şi una de bronz.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5