Radu Moldovan: PDL nu mai este un partid politic, ci un grup de lăcuste

Avem, din păcate, în momentul de faţă o Românie paralizată de PDL, care nu mai este un partid politic, ci un grup de lăcuste care mănâncă absolut tot ceea ce se poate mânca, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, deputatul Radu Moldovan, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Liderul PSD B-N a criticat şi modul în care PDL politizează excesiv instituţiile statului, şi a tras un semnal de alarmă vizavi de alegerile din 2012.

,,Lucrurile se confirmă din ce în ce mai tare: bătălia lui 2012 nu mai este o bătălie politică a unui partid politic, ci va fi o bătălie pentru salvarea viitorului României, în care va trebui inclusă toată societatea românească, nu doar un partid politic, care astăzi este în Opoziţie, inclusiv dumneavoastră cei din media, societate civilă, toţi cei care vor ca România să mai aibă un viitor”, a spus deputatul PSD Radu Moldovan.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, deputatul PSD a făcut referire şi la relaţia României cu Fondul Monetar Internaţional (FMI), afirmând că ,,e importantă relaţia cu FMI, dar o relaţie de pe poziţii de egalitate, şi nu de pe poziţii de slugă”.

,,Noi nu acceptăm ca România să fie cedată, să fie arendată FMI. Sigur, e importantă relaţia cu FMI, dar o relaţie de pe poziţii de egalitate, negociată, şi nu de pe poziţii de slugă, aşa cum e azi Guvernul în faţa FMI”, a conchis liderul PSD B-N, deputatul Radu Moldovan.

Comentarii

04/10/11 08:48
VizitatorLeon

Din partea lui Raducu Moldovan, ca politician
tanar, m-am asteptat sa vorbeasca - prin viu grai sau in scris - mai putin si mai elaborat,axat
pe probleme esentiale si nu de a eticheta pe un
partid sau altul ca este format din"Lacuste".Dar,
se vede ca, aroganta domniei sale nu-l lasa sa faca uz de un minim respect fata de adversar si
nici sa treaca dincolo de granita"limbajului de
lemn"in care,vorbeste mult,noduros,uneori chiar
grosier,fara sa ne spuna nimic.Un asemenea comportament politic,fara o portie adecvata de civilitate de care uzeaza majoritatea politi-
cienilor din toate partidele,este de natura a ne ingrijora. Dar,cum l-a anul,si Raducu - dupa cum el insusi declara - se va afla pe un fotoliu instalat la"masa cu bucate"si ca urmare, tare mi-e frica ca si dumnealui cu a-i sai, vor forma
un nou si mai flamand ROI DE LACUSTE !?...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5