Radu Moldovan pune capăt speculaților: Nu cred că voi candida pentru primăria Bistrița, dar PSD este pregătit și va câștiga orice fel de alegeri!!!

Președintele Consiliului Județean dar și al PSD Bistrița-Năsăud a vorbit astăzi în cadrul unui interviu și despre viitorul său politic. Întrebările noastre au vizat relația sa cu PSD și stânga românească, cu mai mulți colegi din partid dar și posibilitatea discutată în mediile politice ca Radu Moldovan să fie candidatul PSD la primăria Bistrița la alegerile locale din vara anului 2020.

PSD BN, o organizație puternică

Președinte al PSD Bistrița-Năsăud de 10 ani, Radu Moldovan recunoaște că organizația pe care o conduce are un statut bine determinat la nivel național: ” Există o relație specială cu președintele Liviu Dragnea, doar că totul este rezultatul muncii în echipă, pentru că asta a dus PSD BN acolo unde este el acum: am înțeles foarte repede că nu poți conduce corect și să faci performanță de unul singur. O decizie care beneficiază de girul oamenilor cu care lucrezi, e o decizie care sigur va avea succes. Noi am demonstrat acest lucru, iar la nivel central ni s-au recunoscut meritele – Bistrița-Năsăud are un vicepreședinte la nivel național, un lider de grup, al celui mai mare grup din Camera Deputaților, ceea ce nu e deloc puțin, un ministru și o relație bună cu premierul Dăncilă și întregul Cabinet”, spune Radu Moldovan.

”Am fost, sunt și rămân politician de stânga”

” Mă întrebați despre viitorul meu politic? Cert, el este legat de PSD, de stânga românească și de oamenii din acest județ. Îmi este greu să cred, cunoscându-mă, că aș putea să fac politică în altă parte. Pentru unul ca mine nu există decât stânga, aici am început, aici am crescut, politic evident, așa cum știți, iubesc oamenii, în special oamenii acestui județ (…) E cam devreme să vorbim cu țintă precisă despre o anumită candidatură. Există încă multe necunoscute dar și treabă multă de făcut”, povestește liderul social-democrat bistrițean.

Candidaturi și primari

Când vorbește despre primarii județului Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan o face cu plăcerea omului care vorbește despre niște prieteni: ” Știți foarte bine și îi cunoașteți pe toți: avem cei mai buni primari din România. Sunt 38 de la PSD, dar pentru mine nu contează culoarea politică, toți sunt la fel, îi respect pe toți, pentru că oamenii ăștia muncesc enorm pentru comunitățile lor. La mine nu există ușă închisă iar la telefon răspund fără probleme. 48 de luni facem administrație, iar o lună de zile ceva politică pentru că avem alegeri, după care lucrurile revin pe făgașul lor normal. Dar eu cred că în 2020, eu și 99% din actualii primari vom fi realeși”, punctează Radu Moldovan.

Primar al Bistriței sau ce?

A părut surprins de întrebare: Intenționați să candidați pentru fotoliul de primar al Bistriței? Câteva secunde a fost tăcere, după care a venit răspunsul, la fel de frontal: Nu cred că voi candida pentru primăria Bistrița!

Precizăm că întrebarea legată de o posibilă candidatură a lui Radu Moldovan la primăria Bistrița a venit în urma unor zvonuri apărute în mediile politice care susțin că în anumite cazuri, Radu Moldovan ar putea intra în cursa pentru primăria Bistrița, Nicolae Moldovan la Consiliul Județean, Ioan Deneș la primăria orașului Beclean și Daniel Suciu la primăria Sângeorz Băi. Deocamdată, singura informație confirmată este cea cu privire la candidatura deputatului Daniel Suciu care și-a reînnoit anunțul despre acest fapt.

Ce părere are Radu Moldovan despre Daniel Suciu, Doina Pană sau Ioan Turc dar și despre cum crede că poate fi salvat fotbalul bistrițean, vei afla tot de la noi.

Interviul integral cu președintele Radu Moldovan îl vei putea vedea vineri, 23 martie, cu începere de la ora 18.00 pe Sângeorz TV, iar înregistrarea audio într-o ediție specială a emsiunii ”Înainte de 5” , tot vineri, 23 martie, pe radio Balada de la ora 15.00.

Comentarii

21/03/18 09:24
Cititor

Stati linistiti ca nu se "baga" domnia sa in astfel de "afaceri " deoarece functia de primar este grea si in chestiuni de administratie publica, trebuie sa te mai si pricepi !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5