Radu Moldovan: Voi avea o discuție cu primarul Ioan Turc în interesul municipiului Bistriţa şi al cetăţenilor! Vezi proiectele majore ale CJ!

Președintele Radu Moldovan a făcut referire, în discursul său, şi la proiectele majore pe care Consiliul Judeţean le are în vedere. „Am spus că ne dorim bunăstarea oamenilor, dezvoltarea judeţului Bistriţa-Năsăud, că ne dorim să finalizăm infrastructura de drumuri judeţene şi sper să ne ajute bunul Dumnezeu să o putem face. Aproximativ 600 km din cei 700 sunt cu finanţare asigurată, în diferite stadii. Ne dorim să implementăm etapa a II-a a Master Planului de apă şi canalizare, contractul de 243 milioane euro a fost semnat în martie şi se derulează licitaţiile. Sper ca din primăvară să începe efectiv lucrul, pentru că oamenii au nevoie stringentă de aceste servicii, mai ales cei din zona de câmpie. Sper ca împreună cu primarii, colegii noştri, şi cu dvs. să putem realiza un deziderat mai nou, o necesitate a cetăţenilor, reţelele de distribuţie a gazelor. Am primit veşti bune, cu soluţii de transport şi racordare din partea Transgaz”, a precizat preşedintele Moldovan.

    Radu Moldovan a adăugat că va sprijini realizarea Drumului Expres Bistriţa – Dej, inclus în Master Planul de transport al României, dar şi pentru Autostrada Nordului sau Drumul Expres Halmeu – Suceava. Acesta a făcut referire şi la varianta ocolitoare a oraşului Beclean, a Năsăudului şi a municipiului Bistriţa. „Există toată deschiderea şi tot sprijinul pentru realizarea acestor proiecte. Nu am nicio rezervă, nu am orgolii, îl voi suna pe domnul primar Ioan Turc pentru a putea avea o întâlnire şi o discuţie în interesul municipiului Bistriţa şi al cetăţenilor, pe viziunea dânsului, pe proiectele pe care le are ca prioritate, pe zonele unde trebuie să colaborăm şi să conlucrăm. Cetăţenii au dreptate întotdeauna, aşa au decis pe 27 septembrie, noi avem obligaţia, ca reprezentanţi ai lor, să luăm act de acest lucru, să punem proiectele de dezvoltare în practică”, a adăugat Radu Moldovan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5