Președintele Radu Moldovan, la ultima candidatură la Consiliul Judeţean: Am o şansă reală să câştig încă un mandat! Vezi prioritățile administrative!

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și al PSD BN a declarat, în cadrul unei conferințe de presă că își dorește să continue  proiectele începute la nivel de județ și că speră că va avea, prin votul cetățenilor, o majoritate în plen. Acesta şi-a anunţat priorităţile viitorului mandat de la Consiliul Judeţean şi ale Alianţei pentru Bistriţa-Năsăud.

„Cel mai important lucru este reţeaua de distribuţie gaze naturale. Ea devine prioritate zero. Ne mai rămân aproximativ 100 km drumuri judeţene de modernizate din reţeaua de 698 km. Aproape 600 km au finanţarea asigurată, o parte sunt realizaţi, o parte sunt în lucru, o parte în procedura de achiziţie publică.  Rămâne ca în viitorul exerciţiu financiar să ne ocupăm de aceşti 100 km.

          Avem nevoie de o autostradă sau de un drum expres, una din cele două soluţii care să scoată circulaţia din localităţi. E o altă prioritate a mea şi a majorităţii pe care o voi avea. De asemenea, sunt şi centurile ocolitoare pentru municipiul Bistriţa, Beclean şi Năsăud, şi Sângeorz Băi care până în momentul de faţă nu şi-a exprimat o asemenea intenţie.

          Sunt trei proiecte majore, nu am mai vorbit de Master Planul de apă şi canalizare care este în licitaţie. Împreună cu colegii mei primari, aşa cum am făcut-o în cei opt ani, indiferent de culoarea politică, vom căuta soluţii pentru a rezolva integral problemele cetăţenilor, în special în infrastructura de bază – drumuri, apă, canalizare, şcolară, de sănătate”, a declarat preşedintele Moldovan.

         Acesta a precizat că va fi partenerul tuturor primarilo şi că aşa cum a făcut de fiecare dată se va aşeza la masă şi va căuta împreună ci ei soluţii. „Cetăţenii, comunităţile noastre pe primul loc, înaintea intereselor electorale sau politice. Sunt încrezător şi optimist că această Alianţă va fi câştigătoare, nu vreau să fiu considerat lipsit de modestie. Mulţumesc lui Dumnezeu. Aştept să văd contracandidaţii care vor fi desemnaţi de partidele politice, dar cred că am o şansă reală să câştig încă un mandat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. Repet, va fi ultima mea candidatură pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean”, a mai spus Emil Radu Moldovan.

 

 

Comentarii

07/07/20 15:28
Vizitator

Motto:
„Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! Dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele esenţiale”
(I.L.Caragiale- O scrisoare pierdută)
Administratia locala are nevoie de schimbare profunda. Numai la Bistrita, după cele 3 mandate de administratie catastrofală ale primarului Ovidiu Cretu, orasul nu a progresat deloc, ba dimpotrivă, a ajuns să fie numit numit „Caracalul Ardealului”.
Un exemplu este acel proiect tâmpit numit pompos si neromâneste “Wonderland”, la care au pus botul si alti neisprăviti din administratia locală si judeteană. Acest proiect fără perspectivă situat pe pasunea din Unirea la poalele dealului “Cocos”, a înghitit deja peste 5 milioane de euro din imprumuturi bancare, pe o pârtie de ski nefunctională si unde se aruncă în continuare cu alti bani din bugetul local, pe tot felul de lucruri inutile construite de-a valma fără nici o logică. Pentru că nu-i duce mintea la mai mult, cei de la Consiliul Judetean in frunte cu Radu Moldovan, vor să construiască tot aici un stadion cu 12.000 de locuri si o sală polivalentă cu 2500 de locuri. Ce să caute aici la dracu-n praznic o sală polivalentă destinată pentru a găzdui cele mai variate manifestări, de la competitii sportive până la evenimente culturale, corporatiste, conferințe sau concerte, când locul cel mai potrivit ar fi in oras unde omul poate ajunge pe jos. Si exemplele ar putea continua. De aceea se impune o schimbare a listei de candidati . Ori, ”Alianța pentru Bistrița-Năsăud”, vine cu aceeasi listă de candidati, unii aflati la al n-lea mandat. Ba mai mult unii dintre ei nu au nici o meserie si dacă nu vor fi realesi ajung someri.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5