Rămâne frumos din ce-a fost ediţia din 2016 a “Zilelor oraşului Beclean”

Legendarul Toni Şeicărescu de la “Direcţia 5”, cel care “nu zâmbeşte niciodată decât dacă iese concertul de nota 10”, a surâs la Beclean

“Zilele Becleanului”, ediţia 2016 s-a încheiat apoteotic duminică noaptea, cu un spectaculos foc de artificii şi concerte de la care au plecat impresionaţi şi oamenii veniţi în număr mare să vibreze pe ritmuri dance, latino şi pop-rock, şi cunoscuţii artişti care au urcat pe scena festivalului în a doua seară a sărbătorii. Ellie White, Pepe şi Direcţia 5 au postat pe paginile de Facebook pasaje din concertele susţinute, la scurt timp după ce au plecat din faţa publicului care i-a aplaudat şi i-a acompaniat. Aprecierea reciprocă dintre spectator şi vedete a fost exprimată tot pe reţelele de socializare, acolo unde artiştii şi-au popularizat prestaţiile şi fanii şi-au arătat susţinerea şi dragostea infinită. ”Mulţumesc publicului din Beclean! M-am simţit senzaţional”, a scris Pepe în dreptul scurtei filmări cu “Tortura”, cea mai nouă piesă a sa, care va avea în scurt timp şi un videoclip.
Show-ul a fost desăvârşit de prestaţia sută la sută live a “Direcţiei 5” care a antrenat publicul să cânte împreună consacrate melodii de dragoste sau să le înveţe pe cele mai noi, câteva de pe albumul “Love, Peace and Harmony” ce va fi lansat la finalul acestui an pentru a readuce, în mod acustic, atmosfera muzicii hippie a anilor 1970, într-un concert aniversar organizat la Iaşi pentru a marca 25 de ani de existent a trupei. Până atunci, au făcut senzaţie la Beclean cu “O fată ca ea”, “Şi ce dacă?”, “Am nevoie de tine”, “Forever Love”, “Îţi mulţumesc!”, “Te iubesc”, “Ce mai faci?” şi altele.
“Magic boy”-ul Cristi Enache - solistul vocal, Toni Şeicărescu - legenda grupului, “cea mai bună voce rock-and-roll din România”, cel care “nu zâmbeşte niciodată decât dacă ieşe concertul de nota 10”, după cum i-a prezentat basistul Marian Ionescu, membru fondator al trupei, alături de toboşarul Marius Keşeri şi chitaristul Nicu Damalan, au răsplătit publicul în mod generos cu mult mai mult decât un biss, un fel de răspus la entuziasmul cu care publicul a creat, alături de experimentaţii muzicieni, atmosfera de nedespărţire. Lumea cântat şi a aplaudat frenetic, Toni Şeicărescu a surâs pe scenă, cum numai reuşita îl poate determina să o facă, bucuros alături de ceilalţi că din toate "rămâne în urmă ceva": “rămâne din noi dragostea”, “rămâne din noapte o stea”, “rămâne frumos din ce-a fost”, “rămâne din lume un rost”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5