Răsturnare de situație în accidentul rutier de la Sângeorz-Băi. Șoferul de 19 ani din Parva nu avea permis și consumase alcool

Un accident rutier a avut loc duminică seară la Sângeorz-Băi, după ce o maşină s-a răsturnat în afara părţii carosabile.  Inițial, s-a crezut că mașina a fost condusă de un șofer începător, de 18 ani, din Parva, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul autoturismului și a ieșit in afara partii carosabile, unde s-a răsturnat.

„Ca urmare a cercetărilor efectuate în cazul accidentului de aseară, de la ieșire din Sângeorz-Băi, a rezultat faptul că în momentul accidentului nu tânărul de 18 ani ar fi condus autoturismul, ci un altul, de 19 ani, din Parva.  Acesta a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,11mg/l alcool pur in aerul expirat. De asemenea, s-a constat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor in care a avut loc evenimentul”, a revenit Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Toate cele cinci persoane din autoturism s-au autoevacuat, patru prezentau plăgi, traumatisme şi leziuni, iar una avea escoriaţii. Au fost alocate un echipaj de decarcerare, echipaj de terapie intensivă mobilă, două echipaje de prim ajutor SMURD şi un echipaj al Ambulanţei.
Toate cele 5 victime au fost transportate la spital.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5