Răzvan Martin, decorat cu Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a

Sportivii medaliaţi la Jocurile Olimpice, tehnicienii care au contribuit la pregătirea lor şi oficialii federaţiilor sportive cu rezultate bune la Londra au fost decoraţi de preşedintele interimar Crin Antonescu. La evenimentul de la Palatul Cotroceni a participat şi premierul Victor Ponta.
Halterofilul Răzvan Martin, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Londra, a fost distins cu Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a.
Guvern va acorda premii totale de cinci milioane de euro pentru rezultatele obţinute la Jocurile Olimpice. Pe lângă medaliaţi, legea prevede să fie premiaţi şi ocupanţii locurilor 4-6. Totodată, antrenorii şi specialiştii, precum şi personalul din cadrul federaţiilor sportive naţionale care au contribuit la clasarea sportivilor pe locurile I - VI la jocurile olimpice vor fi şi ei premiaţi.
Pe lângă premiile acordate de Guvern, medaliaţii vor mai primi premii din partea COSR, a cluburilor şi câte un autoturism Renault.
Şi bistriţeanul Adrian Crişan va fi premiat, prin prisma locului 5 obţinut la tenis de masă, în proba de simplu, performanţă impresionantă obţinută de acestă disciplină la Jocurile Olimpice.
În ceea ce priveşte gimnaştii de la Bistriţa, Marius Berbecar a s-a clasat la cal - locul 54, inele - locul 38, paralele - locul 16, bară fixă - locul 51. Cristian Băţagă a obţinut la sol - locul 29, la cal - locul 55, iar la inele - locul 27. Gabriel Sîncrăian, după ce a ratat cele trei încercări la smuls, la categoria 85 kg, nu a fost clasat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5