Răzvan Martin revine ACASĂ cu medalia de bronz

Foto: GSP.ro

Halterofilul Răzvan Martin, medaliat cu bronz la categoria 69 kilograme, la Jocurile Olimpice de la Londra, a ajuns luni la Bucureşti. Sportivii medaliaţi la Olimpiadă au fost primiţi în Salonul Prezidenţial de pe Aeroportul “Henri Coandă” din Otopeni, de către preşedintele ANST, Carmen Tocală.
Bistriţeanul prin “adopţie”, Răzvan Martin, urma să fie decorat aseară de către preşedintele interimar, Crin Antonescu, la eveniment anunţându-şi participarea şi premierul Victor Ponta. Sportivul legitimat la CSM Bistriţa va fi prezent astăzi la festivitatea de premiere organizată de COSR şi sponsorul oficial, intrând în posesia unui Renault Twingo, a cărui valoare este de 11.000 euro.
Totodată, sportivii români medaliaţi la Londra vor fi premiaţi cu sume şi de Guvern, premierul Victor Ponta cerând ministrului Finanţelor să găsească resurse pentru dublarea premiilor anunţate iniţial. Cel mai probabil, Răzvan Martin va primi pentru bronzul său 70.000 euro.
România a cucerit nouă medalii la cea de-a 30-a editie a Jocurilor Olimpice, două de aur, cinci de argint şi două de bronz şi s-a clasat pe locul 27 în clasamentul general.
Gimnasta Sandra Izbasa, la sărituri, şi Alin Moldoveanu, la tir, au cucerit titlurile olimpice, gimnasta Cătalina Ponor, la sol, echipa masculină de sabie, halterofila Roxana Cocoş si judoka Alina Dumitru şi Corina Caprioriu şi-au adjudecat medaliile de argint, iar halterofilul Răzvan Martin şi echipa feminină de gimnastică au obţinut medaliile de bronz.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5