Răzvan Martin, recompensat de Filadelfia Turism și Record Construct cu un sejur all inclusive în stațiunea Mamaia, pentru performanța de la Olimpiadă

Cornel Ciocan

Bistrițeanul Răzvan Martin, medaliat cu bronz la cea de a XXX-a ediție a Jocurilor Olimpice, a fost recompensat de agenția Filadelfia Turism, în parteneriat cu Record Construct, cu un sejur all inclusive în stațiunea Mamaia, pentru performanța de a fi urcat pe podiumul olimpic de la Londra.
“Am fost foarte impresionați de evoluția lui Răzvan la Jocurile Olimpice, care ne-a demonstrat că acolo unde se întâlnește pasiunea cu dedicarea se naște performanța, în ciuda tuturor vitregiilor vieții. Știm că olimpicii sunt foarte dedicați muncii lor și nu își rezervă prea multe momente de relaxare, de aceea am decis să îi oferim lui Răzvan un pretext pentru o vacanță mai mult decât meritată. Sperăm să îl vedem pe olimpicul nostru pe podium la cele mai importante competiții internaționale, iar noi îi vom fi alături pentru a-i reaminti că după eforturi prelungite urmează vacanța”, a spus Lidia Sighiartău, manager al Filadelfia Turism.

“Acest sejur a fost o surpriză foarte plăcută pentru mine, mai ales că nu mi-am imaginat că după ce voi câștiga o medalie voi fi asaltat cu atâtea oferte și cadouri, ca un olimpic medaliat cu aur. Nu am mai fost la mare de la șase ani pentru că atunci am început să fac sport și nu am mai avut timp, dar acum aștept cu nerăbdare odihna. Împlinirea mea este că am reușit să aducem două noi medalii la acest sport după o perioadă lungă de timp. Ne-am dorit, atât eu, cât și antrenorul și federația, să urcăm pe podium pentru a nu fi ultimii din delegație, pentru a fi priviți mai bine în speranța că ne va crește și bugetul”, a mărturisit Răzvan Martin.

Halterofilul Răzvan Martin, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Bistrița, a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra, la categoria 69 de kilograme, aceasta fiind prima medalie olimpică a României după 16 ani.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5