Reborn Dance Studio, pentru prima dată la Campionatele Mondiale de Hip Hop

Reborn Dance Studio din Bistrița va participa, în perioada 23 – 25 octombrie, la unul din cele mai importante concursuri de dans de la nivel mondial, Campionatul Mondial de Hip Hop “IDO”, în Rimini, Italia, competiţie organizată de Federaţia Internaţională de Dans Sportiv din Italia.

Trupa de street dance Reborn a participat în luna mai la etapa națională a acestui concurs la Oradea, cu un număr de 47 de dansatori de unde s-a întors acasă cu 7 premii și cu șansa de a participa la Campionatele Mondiale.

"În Italia, 25 de bistrițeni participă la 5 categorii, cea mai importantă fiind LARGE PRODUCTION, un show format din 25 de persoane, unde Reborn are speranțe să obțină un podium, FORMAȚII ADULȚI, HIP HOP TEAM BATTLE și HIP HOP SOLO BATTLE Juniori și Adulți.  Aceste categorii se vor desfășura în data de 24 și 25 octombrie. În 24 octombrie este programată şi o paradă a țărilor participante. Însemnele naționale printre care și drapelul României, dar și cămășile specifice portului popular vor fi prezente la defilare.

Participarea echipei Reborn este posibilă datorită părinților care și-au susținut copiii și au contribuit cu mai bine de jumătate din suma necesară.

Ne-au fost alături sponsorii Leoni Wiring System Ro, Asociația Proprietarilor de Pădure Valea Șieului, Șușca Trans, Insolbis, doamna Ionela Rus, Sepia Print, Terasa Vama Veche, Soho Pub, Dj Sauce și Silent Strike, cărora le mulțumim pe această cale. Costurile totale pentru realizarea deplasării s-au ridicat la 10.000 euro", se arată în comunicatul remis redacţiei .

Competiția se organizează din 2008, ajungând să se desfășoare astăzi în 26 de țări din întreaga lume. România participă cu 2 trupe:  Reborn Bistrița și Crazy Dancers din Satu Mare. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5