Dansatorii de la Reborn, campioni naţionali, în căutare de sponsori pentru Mondiale

Reborn Dance Studio a obținut din nou podium și calificare la Campionatul Mondial de Hip Hop din Italia, Rimini, dar se confruntă din nou cu problema costurilor de participare.

         În luna mai, echipa Reborn a participat la Campionatul Național de Hip Hop “IDO”, care s-a desfășurat la Oradea, la 7 categorii cu un număr de 47 de persoane și obținut şapte premii. Astfel, Iulia Cirdărean a cucerit locul I la Hip Hop Battle – Junior , în timp ce Dora Incert a câştigat locul II la Hip Hop Solo – Adult, din 30 de concurenţi. Tot pe poziţia a doua a fost şi Reborn Family la categoria Large Production.  

Reborn Flavour a obţinut locul III – Mini Production, a treia poziţia a podiumului fiind adjudecată şi de Dora Incert la Hip Hop Battle. Iulia Marcu a fost a patra, la aceeaşi categorie, în timp ce la DUO-Juniori, Iulia Ciurdărean și Mara Mare au terminat pe locul V.

Odată cu premiile obținute, aceștia au ocazia de a reprezenta Bistrița și România la Campionatul Mondial de Hip Hop “IDO” ce va avea loc în luna octombrie în Rimini, Italia cu un număr de 25 de persoane.

         Pentru a-și putea îndeplini visul aceștia au nevoie de aproximativ 8000 de euro, o sumă care include: transport, cazare, masă și taxa de participare. Singura lor șansă de strânge acești bani este din donațiile sau sponsorizările celor care cred în visul lor și vor să ajute la dezvoltarea acestor tineri talentați.

Cei care vor să îi sprijine pe dansatori pot să ne contacteze la adresa [email protected] sau tel: 0756.956.774, sau să vireze direct bani în contul deschis la Banca Transilvania: Asociația Reborn – cont IBAN: RO36BTRLRONCRT0239941701

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5