Mâine, în Parcul Municipal, Reborn vă invită la o nouă ediţie “Dansul, pasiune pentru trup şi suflet”

Din seria “Reborn Dance Studio vă invită la mișcare”, mâine sunteţi invitaţi, cu mic cu mare, la cea de a III-a ediție a evenimentului “Dansul, pasiune pentru trup și suflet”.

Scopul evenimentului este de a promova tinerele talente din Bistrița și din împrejurimi, dar și de a îndruma tinerii spre un mod sănătos și constructiv de a-și petrece timpul liber.

Astfel, sâmbătă, începând cu ora 16:00, sunteţi așteptaţi la foișorul din Parcul Municipal Bistrița să urmăriți reprezentații de dans din partea celor mai renumite trupe de dans din Bistrița, Sângeorz-Băi și Reghin.

„În cadrul evenimentului, vom avea workshop-uri de street dance cu instructori de la București, care se vor desfășura la sala de dans Reborn începând cu ora 11:00, battle-uri de hip hop pentru copii sub 13 ani și peste 14 ani, la ora 16:00 în foișorul din Parcul Municipal, iar începând cu ora 18:00 vor avea loc demonstrațiile de dans și beatbox din partea: Reborn Dance Studio, Lotus, Cheers, Dance Star Academy, Ansamblul Balada Junior, Street Groove – Reghin, Darius Județ Popping, Vlad și Mihai Zăvoian Beatbox”, anunţă Reborn Bistriţa, într-un comunicat de presă.

Cei care vor juriza concursul de hip hop sunt Alexa Grigorescu din București, Pandrea Andrei din București și KIDU din Bistrița, iar Alex Nuț din Reghin va întreține atmosfera. Premiile pentru participanții la concurs vor consta în diplome, medalii, cupe și produse Avon.

Pe tot parcursul evenimentului va fi amplasată o urnă în care doritorii vor putea face donații pentru ca visul dansatorilor de la Reborn Dance Studio de a reprezenta Bistrița la Campionatul Mondial de Hip Hop IDO din Italia să poată deveni realitate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5