Relansarea economiei în atenţia UGIR-ului

Relansarea economică, sprijinirea mediului investiţional pentru crearea de locuri de muncă, protejarea populaţiei de efectele crizei economice, reluarea creditării şi a lichidităţii în vederea relansării economiei reprezintă principalele preocupări ale Uniunii Generale a Industriaşilor din România, filiala Bistriţa-Năsăud.

Condiţii civilizate de transport pentru navetiştii din Bistriţa

Una dintre propuneri prevede asigurarea unor condiţii civilizate de transport pentru navetiştii din Bistriţa prin renunţarea la actualele garnituri de trenuri total depăşite şi introducerea în exploatare a unor automotoare.

„Să se aibă în vedere realizarea unor legături de transport feroviar rapid între Bistriţa şi Cluj-Napoca, de genul Săgeata albastră, de cel puţin doi, trei ori pe zi. În prezent , pentru o deplasare pe această rută sunt necesare trei ore pe sens”, se arată în comunicatul emis de UGIR B-N.

Indemnizaţia pentru creşterea copilului să fie acordată doar mamei

UGIR 1903 B-N propune ca indemnizaţia pentru creşterea copilului să fie acordată doar mamei, chiar dacă aceasta nu are stagiu de cotizare sau n-a fost angajată. Reprezentanţii UGIR consideră că astfel se elimină scoaterea din activitate a unor bărbaţi calificaţi, de care producătorii au nevoie.

UGIR-1903 constituie una din cele mai mari şi mai importante confederaţii patronale din România, organism de reprezentare din punct de vedere patronal al industriei româneşti şi a capitalului autohton, continuator al tradiţiei de peste 100 de ani a mişcării patronale din România.

UGIR-1903 are statut de confederaţie reprezentativă la nivel naţional, având ca membri, prin organizaţiile patronale afiliate, firme din toate domeniile de activitate, din toate judeţele României.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5