Renault lansează în România noul Megane

Renault îşi reînnoieşte gama cu a patra generaţie Megane
Noul model propune cea mai avansată tehnologie Renault, fiind singurul din segmentul C care oferă in premiera sistemul 4Control
Noul Renault Megane va fi disponibil încă de la lansare cu patru versiuni de echipare: Life, Zen, Intens si GT
Preţul de pornire este de 14.800 euro (cu TVA)

La 20 de ani după apariţia primei generaţii Megane, vândute în peste 6,6 milioane de unităţi în întreaga lume, Renault îşi reînnoieşte gama şi lansează a patra generaţie a modelului. Prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt, noua generaţie Megane adoptă un design provocator şi oferă un pachet tehnologic unic, caracteristic modelelor din segmentele superioare. Modelul preia noua linie a identităţii de marcă şi beneficiază de semnătura luminoasă Renault distinctivă, cu un design masculin, cu umerii sculptaţi şi partea frontală inconfundabilă care integrează logo-ul vertical. Proporţiile sale desenează o siluetă sportivă, iar identitate luminoasă specifică blocurilor optice faţă, în formă literei C, contribuie la aspectul dinamic al modelului.

Noul Megane propune sistemul multimedia R-LINK2, un adevărat centru de comandă cu un ecran de 8,7-inch. Unic în segment, ecranul oferă un confort similar utilizării unui smartphone sau a unei tablete. Tehnologia inclusă in sistemul Multi-Sense permite personalizarea comportamentului maşinii, cu ajutorul a patru moduri pre-programate: Confort, Sport, Neutru, Eco şi un mod „Perso” care poate fi setat de către şofer. Fiecare mod, accesibil din sistemul multimedia R-Link 2 sau direct de pe consola centrală, gestionează răspunsul motorului, schimbarea de viteze a cutiei EDC, opţiunile de confort ale habitaclului, ambianta luminoasa, variaţia efortului volanului, sau parametrii sistemului 4Control.
4CONTROL pentru noul Megane GT – o premiera in segment

Noul Megane GT este primul vehicul din segment ce beneficiază de tehnologia 4CONTROL. Configurat de către inginerii Renault Sport special pentru Noul Megane GT, această tehnologie asigură sportivitate, dinamism şi precizie în curbe, totodată oferind o plăcere de a conduce inedită.

Patru versiuni de echipare

Noul Megane propune o serie de echipamente şi tehnologii de segment superior şi, de asemenea, o gamă largă de motoare.
Versiunea de bază LIFE asigură deja un nivel satisfăcător de dotări standard, incluzând: ABS cu sistem de asistentă la frânarea de urgenţă (AFU), ESP cu asistentă la pornirea în pantă (HSA), aer condiţionat cu reglaj manual, Cruise Control, sistem complet de airbag-uri , radio cu port USB, tehnologie Bluetooth, funcţia Eco Mode pentru reducerea consumului de carburant şi lumini de zi faţă si spate cu tehnologie LED.
Confortul creşte pentru versiunea de echipare ZEN. Această versiune propune următoarele echipamente standard în plus faţă de versiunea de bază: proiectoare de ceaţă, climatizare automată pe două zone cu senzor de calitate a aerului, geamuri electrice faţă şi spate cu impuls precum si consola centrala înaltă cu spaţiu pentru depozitare şi costieră incluse.
Versiunea INTENS vine cu: oglindă interioară retrovizoare electrocrom (cu efect automat anti-orbire), sistem de închidere şi demaraj tip"maini libere", faruri cu tehnologie "full LED" PURE VISION, tablou de bord complet digital, afişaj color tip TFT 7", sistemul Multi-Sense, scaune faţă cu sistem de încălzire, sistemul multimedia R-LINK 2 conectat cu ecran tactil 7'', lumini ambientale interior (corelate cu sistemul Renault Multi-Sense, plasate pe panourile uşilor şi pe consolă mediană) dar şi jante aliaj de 16” sau tapiţerie mixtă piele/velur.
Nivelul exclusiv de echipare GT propune şasiul 4CONTROL, ce asigură dinamism, precizie şi senzaţii accentuate. Acesta versiune include echipamente şi funcţii specifice, din zona sport: funcţie Launch Control pentru demaraje rapide si controlate, clapete de comandă pentru cutia EDC şi pedalier sportiv din aluminiu, inclusiv schimbător de viteze specific GT, volan din piele cu design sportiv incluzând suporturi pentru odihnirea degetelor, scaune faţă tip GT cu suport lateral îmbunătăţit şi tetiere integrate şi difuzor spate cu design sport tip Formula 1.
Motorizări
Noul Megane propune o gama largă de motorizări:

Energy 1.5 dCi 90, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte
Energy 1.5 dCi 110, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte
Energy 1.5 dCi 110 EDC cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC cu 6 trepte
Energy 1.6 dCi 130 cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte
Sce 115 cu o cutie de viteze manuală cu 5 trepte
Energy 1.6 TCe130 cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte
Energy TCe 205 EDC cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC cu 7 trepte

Noul Megane este disponibil pentru drive test, în reţeaua autorizată Renault, în perioada 25 - 27 martie 2016, în cadrul acţiunii Porţi Deschise.
Aplicaţia Megane, „Configurează-ti pasiunea”, este disponibilă pe pagina de Facebook Renault România şi pe www.renault.ro. La finalul concursului on-line, fiecare participant va primi un cod unic pe care îl poate valida în orice showroom Renault între 25 şi 27 martie, pentru a se înscrie în tombola pentru premiile Megane.Pentru mai multe detalii va asteptam la showroom-ul Renault din Bistrita,str.Calea Moldovei 22, tel. 0263 207 030 ; 0263 207 040 sau pe e-mail [email protected]

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5