Noul Hyundai Tucson va fi disponibil cu un sistem de propulsie de tip hibrid usor diesel 48 V

•         Tucson este primul model Hyundai echipat cu un sistem de propulsie de tip hibrid usor diesel, sustinut de o baterie de 48 V;

•         Noua tehnologie asigura placerea condusului, contribuind la eficientizarea consumului de combustibil; consumul va fi redus cu pana la 7 %;

•        Tehnologia va fi disponibila in viitor cu noile motoare Smart Stream de 1,6 litri diesel;

•        SUV-ul de clasa compacta va fi lansat in Europa in vara acestui an.

Lansarea noului sistem de propulsie de tip hibrid usor diesel evidentiaza inca o data obiectivul companiei de a livra tehnologie accesibila unui numar tot mai mare de clienti”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice Presedinte Marketing si Produs la Hyundai Motor Europa. “Pentru a continua pe acest drum, sistemul a fost dezvoltat la nivel intern de catre inginerii nostri, la Centrul Tehnic din Europa si va fi disponibil in combinatie cu mai multe motoare pe viitor, ca parte a unui program in ceea ce priveste solutiile hibride pentru gama de modele.”

 

Noul Tucson va fi disponibil cu un sistem de propulsie de tip hibrid usor diesel, sustinut de o baterie de 48 V. Este primul model Hyundai – si unul dintre primele din intreaga industrie – care va fi echipat cu noua tehnologie, consolidand angajamentul marcii de a proteja mediul inconjurator, prin dezvoltarea de autovehicule cu emisii reduse. Productia SUV-ului de clasa compacta va demara in luna iunie 2018, urmand a fi lansat pe pietele din Europa in vara acestui an. Intreaga gama de motorizari este in conformitate cu reglementarile Euro 6d Temp, in ceea ce priveste emisiile de noxe.

 

In timpul decelerarii si al franarii, energia cinetica este recuperata pentru a incarca bateria, consumul de combustibil si emisiile de CO2 fiind reduse semnificativ, fara a sacrifica insa placerea de a conduce. Noua tehnologie asigura economicitate imbunatatita cu pana la 7 % (cutie de viteze manuala), conform standardului NEDC. Motorul diesel de 2.0 litri este cea mai puternica versiune disponibila pentru noul Tucson (137 kW/186 CP). Autovehiculul este disponibil cu tractiune integrala si poate fi combinat cu o cutie de viteze manuala cu sase trepte sau cu noua cutie automata cu opt viteze.

 

Pana in primavara anului 2019, tehnologia de tip hibrid usor diesel 48 V va fi disponibila si cu noul propulsor diesel Smart Stream de 1,6 litri pe noul Tucson.

 

*Emisii de CO2 si consum de combustibil bazat pe reglementarile WLTP si convertite in NEDC.

 

Pentru informaţii cu privire la ofertele de preţ a întregii game HYUNDAI vă aşteptăm la showroom-ul HYUNDAI din Bistriţa, cartier Viişoara, Nr.302 sau ne puteţi contacta la numerele de telefon 0754-333-008 / 0363-401-750.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]