RENAULT LANSEAZĂ ÎN ROMÂNIA NOUL MEGANE SEDAN

Noul MEGANE Sedan va fi disponibil în trei versiuni de echipare: Life, Zen și Intens

Prețul de pornire este de 14.800 euro (cu TVA)

Un sedan cu un design dinamic și proporții echilibrate

Un model legendar pe piața românească, înregistrând un volum de 35.000 unități de la prima sa versiune, Megane Sedan a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris la sfârșitul lunii septembrie. Noua generație adoptă un design dinamic dar elegant și oferă un pachet tehnologic unic, caracteristic modelelor din segmentele superioare.

 Noul MEGANE Sedan este mult mai mult decât o versiune cu patru uși a modelului, acesta se distinge de concurenții săi prin proporțiile sale și  design-ul ce se apropie de silueta unui coupé. 

Ca performanță unică în segmentul berlinelor compacte, Noul MEGANE Sedan oferă o trapă din sticlă panoramică, ce permite pătrunderea luminii naturale în habitaclu atât către pasagerii din față, cât și către cei din spate.  

Pe versiunile superioare, Noul MEGANE Sedan dispune de blocuri optice dotate cu tehnologie LED Pure Vision, ce comută automat între funcția de autostradă / oraș și lumini de zi 3D  cu tehnologia Edge Light

Versiunea sedan propune, de asemenea, sistemul multimedia R-LINK 2, un adevărat centru de comandă cu un touchscreen de 8,7 inch. Noul MEGANE Sedan oferă în funcție de versiunea de echipare și beneficii care fac viața mai ușoară, ca de exemplu: Easy Trunk Access (ETA) - un sistem unic în segment pentru deschiderea hands-free a portbagajului, prin detectarea mișcării piciorului sub bara de protecție spate; climatizarea automată și volanul încălzit.

 Motorizări

Energy 1.5 dCi 90, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte

Energy 1.5 dCi 110, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte

Energy 1.5 dCi 110 EDC cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC cu 6 trepte 

Energy 1.6 dCi 130 cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte

Sce 115 cu o cutie de viteze manuală cu 5 trepte

Toți cei care își doresc să testeze Noul MEGANE Sedan sunt așteptați la showroom-ul Renault din Bistrita,strada Calea Moldovei,nr.22, în perioada 14-16 octombrie 2016. Înscrierile la eveniment și la drive test se pot face în showroom și on-line, prin intermediul paginii speciale promotii.renault.ro. Cei care se înscriu on-line sunt așteptați în orice showroom Renault, în perioada 14 și 16 octombrie, pentru a-și valida înscrierea și pentru a participa la drive test. Odată validați, sunt înscriși automat în concursul de tip tombolă pentru a câștiga premiile MEGANE Sedan. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5