Restricţii la Budeşti şi Lunca Ilvei, la restaurantele şi cafenele din interior! Ilva Mică iese de sub incidenţa legii!

În cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud de astăzi, 1 septembrie a.c., a fost prezentată situația actualizată a unităților administrav-teritoriale din județul Bistrița-Năsăud, din perspectiva Hotărârii Guvernului nr. 668/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 16 august 2020, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Prin urmare, a fost adoptată Hotărârea C.J.S.U. Bistrița-Năsăud Nr. 16/01.09.2020, prin care se stabilește că:

  • se introduc restricții în unitățile administrativ-teritoriale unde incidența cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Co-vid 19, în ultimele 14 zile, este mai mare de 1,5/1000 locuitori: Budești și Lunca Ilvei;
  • se ridică restricțiile în unitățile administrativ-teritoriale unde incidența cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Co-vid 19, în ultimele 14 zile, a scăzut sub 1,5/1000 locuitori: Ilva Mică

Astfel, se restricționează activitatea operatorilor economici care desfășoară activitățide preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor,în interiorul clădirilor. 

Activitatea restaurantelor şi cafenelelor din interiorul hotelurilor,pensiunilor şi altor unităţi de cazare este permisă doar pentru clienţii cazaţi în aceste unităţi. 

De asemenea, se restricţionează activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, în cele două comune.

 

Hotărârea intră în vigoare începând cu data de 2 septembrie.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5