Rețea de apă, canalizare și stație de epurare în comuna Șieuț, prin fonduri europene! Primarul Mihai Ivan: 700 de gospodării vor fi racordate la rețeaua de apă

O etapă foarte importantă din realizarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare, cu stație de epurare, din comuna Șieuț e aproape de final, a transmis primarul comunei, Mihai Ivan. Edilul comunei, împreună cu prefectul județului - Teofil Cioarbă, cu vicepreședintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud - Camelia Tabără, cu reprezentanții Aquabis și a instituțiilor abilitate, au demarat recepția lucrărilor realizate printr-un proiect finanțat din fonduri europene.
"După finalizarea recepției, urmează procedurile pentru demararea proiectului de branşamente individuale la sistem de alimentare cu apă/racorduri individuale la sistem de canalizare, care va fi finanțat din fonduri guvernamentale, prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”. În urma acestui amplu proiect implementat în comuna noastră, 700 de gospodării vor fi racordate la rețeaua de apă", a explicat primarul Mihai Ivan.
"Acest proiect important, finanțat cu fonduri europene, va asigura accesul la apă potabilă și canalizare pentru locuitorii de pe toată raza comunei. Este evident că o asemenea investiție va contribui la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor din zonă, la protejarea mediului și la dezvoltarea durabilă a comunității.
Primarul comunei Șieuț, Ivan Mihai Gheorghe, a dovedit că implicarea și munca depusă până la realizarea acestui proiect au la bază responsabilitatea și grija față de viitorul comunei. Dezvoltarea durabilă a zonelor rurale nu se face cu vorbe, ci cu muncă. În folosul cetățenilor. Cu dragoste față de oameni! Eforturile colectivităților din Bistrița-Năsăud împreună cu administrațiile locale sunt baza dezvoltării. Bravo, Șieuț! Oamenii adevărați se cunosc după fapte!", este mesajul prefectului județului Bistrița-Năsăud, Teofi Cioarbă.

Comentarii

25/08/23 13:47
Alt cetățean

Bravo, bravo, bravo! Dar oare cât se plătește pentru un mc (apă consumată și canalizare). Bănuim că nu foarte multe familii își vor permite să se racordeze cu toate că acest lucru este o normalitate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5