Robert Băciuţ şi Raul Suciu - doi tineri fotbalişti de care vom mai auzi

Încă de la juniorat, fostul fotbalist Claudiu Băciuţ (Delu) se remarca cu stângul lui de aur în Campionatul Judeţean şi Divizia C prin anii 1980-1985, fiind cel mai bun şi cel mai talentat fotbalist, jucând pentru culorile clubului portocaliu-negru de la Electrotehnica Bistriţa şi Sticla Bistriţa. Iată că au trecut mai bine de 30 de ani şi fiul său Robert îi calcă pe urme. La numai 16 ani, acesta joacă la cel mai titrat club din Liga I, FCSB, la juniori BI 17, fiind antrenat de Cristian Teacă. Joacă pe post de mijlocaş ofensiv şi , fiind îndrăgostit de gol, ajunge golgeterul echipei, purtând bandelora de căpitan de echipă. Ultimul gol marcat a fost în ultima etapă, cu Farul Constanţa, cu un şut bine plasat la vinclul barelor de la aproximativ 25 m. În urmă cu două săptămâni a fost selectat la echipa U 17 a României pentru Campionatul European U17, fiind antrenat de către Sorin Colceag, jucând cu nr. 10 pe tricou şi fiind cel mai apreciat de pe teren.

         Visul său este să debuteze la echipa mare a FCSB cât mai repede şi, de ce nu, un transfer la echipa mari din străinătate.

***

         O altă tânără speranţă a fotbalului bistriţean, Raul Suciu, de 17 ani, este un veritabil mijlocaş central, un fin dribleor şi cel mai bun executant de lovituri libere de pe partea stângă, actualmente joacă la LPS Bistriţa, antrenat de către Marius Chira şi prof. Sergiu Gabor. Îi place să marcheze, chiar dacă joacă mijlocaş central, fiind şi cel mai bun  pasator al echipei. În urmă cu două săptămâni a fost selectat la Centrul Naţional de la Timişoara U19, având echipă în Liga a III-a, fiind totodată rampă de lansare pentru Naţionala României U19. La această selecţie a marcat un gol şi a dat o pasă de gol, lăsând o impresie plăcută antrenorului Cristi Petcu.

Raul este în vizorul FCSB, aşteptând doar un telefon ca să fie coleg de club cu bunul său prieten, Robert Băciuţ.

         Aşadar, două tinere speranţe ale fotbalului bistriţean care ne reprezintă cu cinste judeţul, cu speranţa că vor juca pe prima scenă a ţării, la cel mai titrat club, FCSB.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5