Robert Sighiartău (PNL): Am învins!

Secretarul general al Partidului Naţional Libneral, deputatul Robert Sighiartău, consideră că prin adoptarea moţiunii de cenzură, la 30 de ani de la Revoluţia din Decembrie, "regimul nedemocratic și antinațional a căzut definitiv".

"Am învins!

Am reușit să oprim acest guvern din drumul său spre nicăieri. A fost destul și astăzi putem spune că era PSD s-a încheiat. La 30 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989 putem spune că regimul nedemocratic și antinațional a căzut definitiv.

Pornim pe un nou drum și cred că putem da românilor o nouă perspectivă și o speranță mai bună pentru viitor.

Doamne ajută România!", a scris Robert Sighiartău pe pagina sa de facebook.

 

Comentarii

11/10/19 11:03
cititor

Draga Robutza,
aceasta afirmatie pastrati-o Dvs PNL-istii pana in momentul la care veti reusi sa demonstrati ca veti ridica nivelul de " bunastare si confort social " ... deasupra a ceea ce exista astzi , altfel, nu inseamna decat o " lovitura " ... o rasturnare de guvern " si atat . Inca nu ziceti " HOP " ... ca urmeaza alegerile urmatoare, la care domnul Johannis s-ar putea sa aiba o " mare problema " cu candidatul care va fi in turul 2 , oricare va fi el si in care toti PSD-istii vor vota impotriva dumnealui ( si care nu sunt putini deloc ... ) .

15/10/19 11:15
cititor DE BISTRITA

Mai Robytza, " ati invins " prin mijloace si manevre marsave si nu prin alegeri libere . Puterea adevarata nu se ia dand jos guvernele alese de populatie in mod democratic ( prin lovitura de guvern ) , sprijiniti de un presedinte care s-a comportat ca un Gica Contra de Romania si care dintotdeauna a fost exclusiv PRESEDINTE DVS NICIDECUM AL TUTUROR ROMANILOR !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5