Robert Sighiartău, secretar general al PNL

Deputatul Robert Sighiartău, a fost ales astăzi, în cadrul Consiliului Naţional de Coordonare (CNC), secretar general al Partidului Naţional Liberal, fiind propunerea lui Ludovic Orban. Robert Sighiartău a fost ales secretar general al PNL cu 1.615 voturi. După Orban, Sighiartău a obţinut cele mai multe voturi.

                    Delegaţii PNL şi-au ales şi pe cei patru prim-vicepreşedinţi,  toţi din echipa Lui Orban, şi anume pe Ilie Bolojan (Bihor), primar al municipiului Oradea - strategii politice, Raluca Turcan (Sibiu)  - comunicare, Iulian Dumitrescu (Prahova) - mediul de afaceri şi societate civila, Mircea Hava (primarul din Alba Iulia)- relatii internaţionale.

     "A venit timpul pentru recăpătarea credibilității Partidului Național Liberal. A venit timpul ca Partidul Național Liberal să fie vocea românilor care doresc să fie conduși de oameni cu viziune. România va merge înainte doar dacă noi vom promova cei mai buni oameni în funcțiile publice. Am acceptat să candidez pentru funcția de secretar general al partidului, în echipa domnului președinte Ludovic Orban, pentru că vreau ca Partidul Național Liberal să readucă în prim-plan valorile de dreapta de care România are nevoie pentru a performa", a declarat Robert Sighiartău.        

Potrivit Statutului PNL, secretarul general coordonează activitatea de organizare. Este responsabil pentru ducerea la îndeplinire a hotărârilor CN și a deciziilor BPN și BEx. Desemnează cei trei secretari generali adjuncţi. Coordonează activitatea din organizaţiile judeţene, a secretarilor generali adjuncţi și implementează programele și proiectele politice aprobate de CN, BPN și BEx.

"Secretarul general răspunde de sistemul informaţional și de aparatul de lucru, răspunde de comunicarea dintre organismele de conducere la nivel central și filialele teritoriale și răspunde de gestiunea patrimoniului partidului. 3. Secretarii generali-adjuncţi sunt responsabili pentru activitatea de cancelarie și patrimoniu, activităţi electorale respectiv pentru activitatea de gestionare a carierei militanţilor; atribuirea responsabilităţilor se face de către secretarul general; secretarii generali adjuncți coordonează activitatea secretarilor generali adjuncţi judeţeni".

    La nivel judeţean, Robert Sighiartău a pierdut alegerile pentru funcţia de preşedinte al filialei, în favoarea lui Ioan Turc. 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5