Vasile Silaşi (secretar general PNL BN): Sper să aduc în faţă problemele administraţiei publice locale

Vasile Silaşi, primarul comunei Chiochiş, consideră că alegerea sa în funcţia de secretar general al Partidului Naţional Liberal Bistriţa-Năsăud este una onorantă, apreciind că va face o echipă bună cu noua formulă de conducere a formaţiunii.

         „Sper să mă pot ridica la nivelul onorant al acestei funcţii de secretar general. Am toată încrederea că voi putea face faţă acestei funcţii, deoarece implică o activitate organizatorică a partidului, ceea ce îmi place şi ceea ce fac şi în administraţia publică (...) Am înfiinţat la nivelul comunei Chiochiş o cooperativă, vreau să-i fac cât mai multă publicitate pentru că îl văd ca pe un proiect pilot prin care să pot da un plus de valoare atât comunei Chiochiş, cât şi ideii de cooperativă în mediul rural. Nu-mi place termenul cooperativă, însă e acceptat la nivel legislativ şi trebuie să-l folosim ca atare. Nu este un CAP, nu am vrut niciodată să fac un CAP, nici în partid, nici în alte locuri”, a precizat Silaşi.

         Secretarul general al PNL B-N a adăugat că va face o evaluare a activităţii celor care au deţinut această funcţie, pentru a şti unde este punctul de plecare în această activitate, printre predecesorii săi numărându-se deputatul Robert Sighiartău, fostul senator Cristian Florian etc. „Ţintesc să ajung la performanţele secretarilor generali anteriori, sper să reuşesc. Sper că vom face în continuare o echipă bună şi vom reuşi, cel puţin la nivel de secretariat general, să aduc în faţa dumneavostră problemele cu care se confruntă administraţia publică din judeţul Bistriţa-Năsăud”, a menţionat Vasile Silaşi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5