ROMARTA, STEILMANN, RINASCIMENTO, DANIEL BESSI – cele mai renumite branduri

* Cei care cumpără din reţeaua noastră beneficiază de reduceri tot timpul anului.

 

Nou în Bistriţa

          În zilele următoare: UN BRAND EXCLUSIVIST ÎN LUMEA „HOME DESIGN”

 

Sunt multe magazine care vând încălţaminte si imbracaminte, dar ceea ce ne diferenţiază pe noi de ceilalti este faptul că noi vindem şi aplicăm ultima modă care se pliaza nevoilor tuturor clienţilor noştri: propunem, sfătuim si învătăm clienţii cum si cu ce să se adapteze  tendinţelor actuale, mereu în schimbare.

Colecţiile brandurilor pe care le promovam sunt atent căutate, bine alese, şi pot să afirm că avem clienţi mulţumiţi care primesc feedback pozitiv.

 

Avem foarte mulţi clienţi fideli, atât din judeţ cât şi din ţară, care cumpără constant de la noi. Am pregatit pentru anul acesta un procedeu de fidelizare a clienţilor, astfel încât cei care cumpără din reţeaua noastră de magazine să  beneficieze de reduceri tot timplu anului, un doar în cele două sezoane de lichidare a stocului.

 

Noutăţi pentru doamne: Moda în 2012 este plină de culori puternice, nuanţe neon precum verde lime si fuchsia, dar pe lângă acestea îşi fac loc şi culori pastelate.

 

În minunata lume a pantofilor putem spune cu uşurinţă faptul că nude este noul negru. Nude este o nuanţă delicată, apropiată de culoarea pielii, care exprimă feminitate şi fineţe. Indiferent de modelul pe care îl preferi, cu platformă, cu toc mic, cu toc foarte înalt, alegeţi pantofii într-o culoare cât mai tare: portocaliu, albastru, mov, galben, roz, turcoaz; toate aceste noutăţi le gasiti în Magazinul Steilmann, Piaţa Petru Rareş nr. 3.

Romarta – Un nume cu tradiţie de peste 30 de ani pe piaţa din Bistriţa oferă tuturor clienţilor cu venituri medii ţinute de damă office si casual moderne, precum şi îmbrăcăminte de calitate pentru bărbaţi.

 

Noutăţi: Papionul este un accesoriu bărbătesc, dar poate fi purtat cu fermitate de către doamnele si domnişoarele care ştiu că un accesoriu poate face diferenţa.

 

Steilmann – Un nume de succes, dezvoltă de 20 de ani oferta unui produs al cărui conţinut de valoare şi calitate se atribuie unei cereri exclusive peste medie, cu un grad ridicat de modă. Cultura Steilmann transpusă creativ prin ceea ce face promovează valorile de fond ale unui brand cu notorietate.

Dacă vrei să arăţi şi să te simţi tot timpul bine Steilmann te aşteaptă în Piaţa Petru Rareş nr. 3.

 

Bigotti este o marcă premium de vestimentaţie pentru bărbaţi, care asigură un look total pentru orice ocazie, prin colecţii variate ca stil: Bigotti vestimentaţie business în stil clasic, dar şi smart casual Egobigotti, trandy Artigiani – brandul de lux din protofoliul Bigotti adresat consumatorului sofisticat, cu pretenţii ridicate. Aceste produse le găsiţi în magazinul Rinascimento de pe Strada G-ral Grigore Balan, nr. 57.

 

Rinascimento – un fenomen complet italian, rezultat de inteligentă, angajament şi cultură în lumea modei internaţionale. Un brand dedicat celor cu o pasiune pentru lucrurile frumoase, făcute cu grijă, făcute cu dragoste.

Cu alte cuvinte o altă oportunitate pentru cei care cred în « Made in Italy ».

 

Daniel Bessi – Un brand italian pentru bărbatul modern, inteligent. Colecţia de primăvară-vară este foarte vie, colorată, gata să vă încânte în magazinele: Romarta, Piaţa Petru Rareş nr. 3 şi Rinascimento, Strada G-ral Grigore Balan, nr. 57.

 

Nou în Bistriţa: doresc să informez cititorii că în a doua jumătate a acestei luni, aprilie, vom inaugura in Bistriţa un brand exclusivist în lumea ‘home design’, într-o ambianţă deosebită, produse de lux cu o estetică  aparte, întrucât piaţa locală în acest domeniu nu ne oferă prea multe. Viitorii miri pot deschide o listă de căsătorie, telefonic sau făcând o vizită la show-room. Vom reveni cu mai multe detalii la momentul potrivit.

 

Experienţa acumulată în decursul a peste 20 de ani de comerţ, dorinţa continuă de a inova, alături de strânsa colaborare cu specialiştii în domeniu recunoscuţi în întreaga lume, garantează succesul companiei noastre , într-o lume în care e greu sa inoveazi dar foarte usor sa imiti.

 

Viziunea companie noastre este: “Timpul înseamnă bani. Eficienţa face diferenţa.“

 

 

Director general,

Cristina Ionela Toadere

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5