Să mori rănit din dragoste de viaţă. Două accidente cumplite în mai puţin de 12 ore

Bistriţa devine un cîmp al morţii. Ultimul pe acest răboj este englezul aflat la volanului maşinii care s-a izbit de copacul de după trecerea de cale ferată de la Sărăţel joi dimineaţă. Erau patru englezi veniţi la Bistriţa pentru a ajuta familiile nevoiaşe din Viile Tecii. Englezii au ajuns în Bistriţa-Năsăud printr-un ONG, mai precis o fundaţie, „ Cross Roots” . Aceştia participau la un proiect ce presupunea construirea unei case. Cei patru englezi mai erau însoţiţi de alţi şase colegi, care se aflau în alt autoturism, care circula în spate. Toţi 11 erau cazaţi la o pensiune din Bistriţa. 

Potrivit poliţiştilor de la Serviciul Rutier, maşina care venea dintre Bistriţa şi mergea spre Herina, nu şi-a adaptat viteza la condiţiile de drum şi trecând de trecerea de cale ferată cu viteză a pierdut controlul volanului, izbându-se violent de un copac aflat la marginea carosabilului. În urma coliziunii, şoferul a murit aproape instantaneu, ocupantul locului din dreapta a fost rănit foarte grav, fiind găsit în comă şi transportat cu elicopterul SMURD la Tg. Mureş. Nici ceilalţi doi pasageri aflaţi pe bancheta din spate nu sunt în stări mai bune, ei ajungând la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

Nici în noaptea de miercuri spre joi nu a fost linişte în Bistriţa.  Asta după ce un tânăr a pierdut controlul volanului unei autoutilitare și s-a izbit de mai multe autoturisme. Maşina a circulat cu viteză pe bulevardul Decebal, reuşind să lovească trei autoturisme parcate regulamentar. După ultima coliziune, cea mai puternică, maşinii i-a sărit, efectiv, o roată. Din câte se pare, teribilistul şofer are 30 de ani, nu are carnet de conducere şi ar fi vinovatul pentru alte maşini lovite pe strada General Grigore Bălan.

 

 

Comentarii

16/09/17 14:34
Tofana Ovidiu

Nenea Cordos....erau 4 englezi in prima masina si 6 in cea de-a doua...concluzia...cei 11 englezi....Oare cu cine ai facut matematica ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5