Sâmbătă, 29 septembrie: Via Transilvanica, inaugurat pe traseul amenajat în Bistriţa-Năsăud

Tăşuleasa Social inaugurează sâmbătă, prima porţiune amenajată din traseul Via Transilvanica!

Această porţiune se întinde pe o distanţă de 134 de km pe teritoriul judeţului Bistriţa-Năsăud, iar realizarea ei este un moment istoric pentru acest proiect.

“Am invitat reprezentanţii autorităţilor locale din toate judeţele prin care acest drum va trece, dar şi alte persoane implicate în povestea Via Transilvanica, să participe sâmbătă, 29 septembrie, la o zi festivă, dedicată în totalitate acestui proiect. Am pregătit momente speciale care să marcheze ce înseamnă această realizare în istoria drumului Via Transilvanica”, transmite echipa Tăşuleasa Social.

Via Transilvanica mai are puțin și poate primi primii drumeți în incursiunea pe unele dintre cele mai autentice și frumoase locuri din Transilvania, susţine preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan. 

Preşedintele Consiliului Judeţean a ţinut să-I felicite pe iniţiatorii acestui proiect care va dăinui în timp. “Mulțumim Tășuleasa Social că ne-ai dat oportunitatea să lucrăm la un proiect care va dăinui mult timp după ce noi nu vom mai fi! Felicitări pentru munca și efortul depus tuturor voluntarilor Tășuleasa, primarilor, șefilor și angajaților ocoalelor silvice, Salvamont Bistrița-Năsăud și ADI Turism! Felicitări Alin Ușeriu și minunatei echipe de la Tășuleasa pentru idee și tuturor celor care au pus umărul ca Via Transilvanica să devină o realitate!”, transmite Radu Moldovan.

Comentarii

01/10/18 11:53
Cititor

De unde stiu eu cum pot ajunge pe acest drum, din drumul public al unei localitati tranzitate ? Este exclusiv pietonal, sau se poate merge si cu masina pe el ?

02/10/18 11:05
Carcotas

Poate este facut sa poata veni la noi pe jos , sirienii, irakienii, pakistanii... si altii care au tabarat peste Europa ca " lacustele " peste culturi . . . ( Glumesc ) .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5