Sâmbătă, delicii culinare la Târgul Produs în Bistrița-Năsăud
Bunătățile alimentare marca “Produs în Bistrița-Năsăud”, făcute după rețete și procedee tradiționale – cornulețe, cozonaci și pâine, siropuri, conserve de legume, brânzeturi, uleiuri presate la rece, produse apicole etc.¬ - vor face din nou deliciul celor care aleg să consume produse sănătoase și gustoase.
După campania de promovare “Aleg sănătos, aleg Produs în Bistrița-Năsăud!”, desfășurată sâmbăta trecută de studentele Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării Cluj-Napoca – Nicoleta Ogâgău, Ioana Gaftone și Denisa Țărmure, Târgul “Produs în Bistrița-Năsăud“ aduce ceva nou și în această sâmbătă. Nina Rus - cea care administrează Păstrăvăria Rin din Romuli și care a participat la cea mai recentă ediție a emisiunii TV „Chefi la Cuţite” va fi prezentă, pentru prima dată la Bistrița, la târgul săptămânal organizat în Piața Centrală - spațiul din vecinătatea Bisericii Evanghelice, în intervalul orar 9:00 – 14:00. După ce i-a dat gata pe cei prezenți la Ziua Portului Popular de la Năsăud cu păstrăvul afumat în cetină de brad, icre de păstrăv și minunăția de zacusca de păstrăv afumat, Nina speră să-i convingă și pe bistrițeni de calitatea și gustul rafinat al produsele sale.
Sâmbătă, 27 mai 2017, la Târgul Produs în Bistrița-Năsăud, mâncați sănătos, gustos și susțineți economia locală.
Citiţi şi:
- Sărbătoarea cârnaţilor de pe Pietonal, la concurenţă cu Târgul de lângă Biserica Evanghelică? Un cunoscut producător nu a fost lăsat la târgul tradiţional: Eu cu trei produse ce dracu concurenţă pot să-i fac unui mare producător?
- Concedieri colective la Jupânu’! Jumătate din angajaţi intră în şomaj cu 15 martie
- Nina Rus, vizitată de unul din celebrii chefi acasă, la Romuli. Ce va face bistriţeanca în zilele următoare?
- Nina Rus(Chefi la cuțite): Nu m-am lăsat călcată în picioare! Super rețetă de la bistriţeancă!
- Nina Rus, cel mai mare chef din istoria judeţului, emoții și suspine, alături de familie
Adaugă comentariu nou