Nina Rus, de la „Chefi la Cuţite” va fi prezentă, pentru prima dată la Bistrița, la târgul săptămânal

Sâmbătă, delicii culinare la Târgul Produs în Bistrița-Năsăud

Bunătățile alimentare marca “Produs în Bistrița-Năsăud”, făcute după rețete și procedee tradiționale – cornulețe, cozonaci și pâine, siropuri, conserve de legume, brânzeturi, uleiuri presate la rece, produse apicole etc.¬ - vor face din nou deliciul celor care aleg să consume produse sănătoase și gustoase.
După campania de promovare “Aleg sănătos, aleg Produs în Bistrița-Năsăud!”, desfășurată sâmbăta trecută de studentele Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării Cluj-Napoca – Nicoleta Ogâgău, Ioana Gaftone și Denisa Țărmure, Târgul “Produs în Bistrița-Năsăud“ aduce ceva nou și în această sâmbătă. Nina Rus - cea care administrează Păstrăvăria Rin din Romuli și care a participat la cea mai recentă ediție a emisiunii TV „Chefi la Cuţite” va fi prezentă, pentru prima dată la Bistrița, la târgul săptămânal organizat în Piața Centrală - spațiul din vecinătatea Bisericii Evanghelice, în intervalul orar 9:00 – 14:00. După ce i-a dat gata pe cei prezenți la Ziua Portului Popular de la Năsăud cu păstrăvul afumat în cetină de brad, icre de păstrăv și minunăția de zacusca de păstrăv afumat, Nina speră să-i convingă și pe bistrițeni de calitatea și gustul rafinat al produsele sale.
Sâmbătă, 27 mai 2017, la Târgul Produs în Bistrița-Năsăud, mâncați sănătos, gustos și susțineți economia locală.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5