Sancţiuni aplicate de jandarmi pentru scandaluri, prostituţie şi cerşetorie

Jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa au intervenit, la finele săptămânii, pentru aplanarea unui scandal provocat de Carol V. de 53 de ani din Bistriţa. Acesta a adresat cuvinte şi expresii jignitoare persoanelor care participau la concursul de mâncat mici. Cel în cauză a fost sancţionat de jandarmi cu avertisment scris pentru adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare.

“Duminică seara, tot pe Pietonal jandarmii au aplanat un scandal izbucnit între un grup de persoane care se aflau la o terasă şi un bărbat care locuieşte în zonă. Copilul celui din urmă, a aruncat de mai multe ori cu mingea înspre cei care se aflau la terasă. După mai multe atenţionări, copilul a continuat joaca, ba mai mult, tatăl său l-a agresat pe cel care i s-a adresat acestuia. Pentru provocarea scandalului şi participarea la acesta, (Legea nr. 61/1991, pct. 24), Alin M. de 38 de ani din Bistriţa, a fost sancţionat de jandarmi cu 200 de lei amendă”, se arată în comunicatul transmis de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi.
***
Tot la acest sfârşit de săptămână pe linie de cerşetorie au fost aplicate două sancţiuni în valoare de 150 de lei pentru Pamela R. de 20 de ani şi V. A. de 14 ani, ambii din cartierul Viişoara, pentru apelarea la mila publicului de către persoane apte de muncă.

În ceea ce priveşte prostituţia, jandarmii au depistat pe drumul de centură al municipiului Bistriţa pe Anca N. de 29 de ani, din Reteag, care atrăgea persoane de sex opus în vederea întreţinerii de raporturi sexuale pentru obţinerea de foloase materiale. Aceasta a fost sancţionată cu o amendă de 500 de lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5