Peste 130 de jandarmi bistriţeni, la datorie. Sancţiuni pentru prostituţie, scandaluri şi nesupravegherea minorilor

La nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, măsurile de ordine publică au fost asigurate de 130 de jandarmi, anunţă Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, într-un comunicat de presă.

„Scopul a fost acela de a asigura un climat de ordine şi siguranţă publică în aria de competenţă. Acest obiectiv a fost atins şi datorită cetăţenilor care au ţinut cont de recomandările preventive ale jandarmilor, pentru perioada sărbătorilor. Cu toate acestea în perioada de referinţă au fost aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.400 lei, din care 6 avertismente scrise”, menţionează mr. Georgeta Caşvan, purtător de cuvânt al Jandarmeriei bistriţene.

          Principalele fapte antisociale sancţionate de jandarmi au fost provocarea unor scandaluri, lipsa supravegherii minorilor, adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare, refuzul legitimării în faţa agentului constatator şi atragerea de persoane de sex opus cu scopul obţinerii de foloase materiale.

          De asemenea, la Beclean a fost sancţionată alertarea forţelor de ordine fără motiv bine întemeiat, adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare, dar şi tulburarea ordinii publice, iar la Sîngeorz-Băi jandarmii au intervenit pentru aplanarea unui scandal.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5