Sângeorz Băi are nevoie de un om calm, mers la şcoală, pregătit. De Daniel Suciu

Liderul judeţean al social-democraţilor, Emil Radu Moldovan, crede că Sângeorz Băi are nevoie de un primar care să pună oraşul acolo unde îi este locul, între cele mai renumite staţiuni din România şi străinătate. Potrivit acestuia, Daniel Suciu este candidatul pe care electoratul l-a creat, în urma sondajelor de opinie.

         „Cred că Sângeorz Băi are astăzi nevoie de un om calm, liniştit şi pregătit, mers la şcoală, care ştie ce are de făcut. Ştie ce înseamnă un proiect, ştie ce înseamnă un minister, ştie să scrie un proiect, gestionarea lui.

         Daniel Suciu nu este creaţia PSD, nici a lui Radu Moldovan, nici a altcuiva. Am tot căutat să găsim ce vreau oamenii din Sângeorz. Într-un anumit sondaj, cu sociologi, cu specialişti, am pus nişte întrebări din care a reieşit Suciu. Suciu este desemnat candidat la Sângeorz Băi de către oamenii din Sângeorz Băi, nu de către noi. Noi, colegii lui, l-am rugat să vină în oraşul mamei lui şi să reînvie acest oraş, să-l aducă acolo unde îi este locul, acolo unde l-a dus istoria, o staţiune în care toată România venea”, a spus Emil Radu Moldovan, la întâlnirea electorală de la Sângeorz Băi.

         Liderul PSD BN a adăugat pentru dezvoltarea oraşului există şi programe şi resursele necesare, iar de sprijinul de care a beneficiat din partea lui Liviu Dragnea în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean va beneficia şi Daniel Suciu ca primar al Sângeorzului. „În ultimii patru ani, în Bistriţa-Năsăud s-a întâmplat lucruri mai multe decât în ceilalţi 22 ani, de la Revoluţie încoace.  Aceste lucruri totalizează 730 milioane de euro, dintre care 500 milioane euro de la Guvern, diferenţa sunt fonduri europene. Astăzi, Liviu Dragnea este garantul succesului dezvoltării oraşului Sângeorz-Băi”, a precizat Radu Moldovan.  

         În mesajul său pentru sângeorzeni, Moldovan a menţionat că PSD are soluţii pentru revitalizarea turismului, asta şi în contextul finalizării infrastructurii.

         „Cred că acest om iubeşte foarte mult oraşul mamei lui. Este cel mai bun om care poate să îşi lege numele de reînvierea staţiunii turistice Sângeorz Băi. Nicu Moldovan nu mai are nevoie de mine, se descurcă singur. Mircea Romocea, la fel. Romeo Forian, cu Aurel Horea, cu Szabo de la Şanţ, cu Pop de la Leşu, cu toţi ceilalţi, ştiu ce au de făcut. Am învăţat cu toţii în cei 4 ani. Îi vom stra în spate zi şi noapte, de câte ori are nevoie. Vom fi zi şi noapte alături de Daniel şi de proiectele Sângeorzului.

         Daniel a reuşit să coaguleze o echipă extraordinară. Campania asta îl legitimează, a trecut de la tineret la seniori. Sunt încrezător că oamenii din Sângeorz Biu ştiu ce îşi doresc şi că această echipă va fi cea câştigătoare.

Suntem pregătiţi în totalitate să arătăm că avem capacitatea să reînviem  Sângeorzul, să-l înflorim şi să vă facem pe toţi să fiţi mândri că sunteţi sângeorzeni, mândri de oraşul dumneavostră şi mândri să le spuneţi acestor locuri acasă”, a mai spus Radu Moldovan.

Material de propagandă electorală difuzat de SC CPE Răsunetul SRL, la comanda Partidului Social Democrat Bistriţa-Năsăud, Cod Unic de Identificare atribuit de AEP: 21160002

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5