Sângeorz Băi: Competiția Hai-Hui pe coclauri continuă

Consilier Primar Victorița Ioana LARIONESI

Încă de luni dimineața cinci echipe muncesc cu spor și drag, cot la cot cu oamenii locului la Sângeorz-Băi, acolo unde aerul curat e gratis și pulsul naturii se simte cu fiecare pas. Gazdele implicate în circuitul competiției Hai-Hui pe Coclauri așteaptă cu nerăbdare încă de la primele ore ale dimineții ca noua echipă să le calce pragul odăii, pentru că multe munci au pregătit pentru ei.

Astăzi e joi, a patra zi de Hai-Hui și încă nu s-a terminat. Fiecare zi aduce noi activități agricole, diverse meniuri tradiționale, dar și activități neprevăzute, cum ar fi fătarea unui vițel, eveniment surprins de una dintre echipele angrenate în competiție.

Chiar dacă aceste activități sunt date a fi văzute decât de către unii dintre concurenți, cu siguranță norocul le surâde tuturor. Și anume norocul de a-și depăși limitele, norocul de a întâlni oameni faini ai locului, norocul de a învăța ce înseamnă viața simplă la țară, aproape de inima naturii, aproape de simfonia ciripitului de păsări și departe de orice zgomot cotidian care ne face să uităm că dincolo de agitație există și refugii, există și oameni simpli, există fericire, există un Dumnezeu care a creat toate acestea.

Au mai rămas doar două zile de Hai-Hui pe Coclauri și parcă prea puțin timp în care concurenții să se poată bucura cu adevărat de tot ce oferă locul acesta minunat. Urmăriți evoluția fiecărei echipe cu fiecare zi a competiției și apreciați printr-un like videoclipurile acestora. Sângeorz-Băi cu siguranță va deveni o destinație agroturistică, mai ales cu inițiativa creării acestei competiții.

Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială Haihui pe Coclauri https://www.facebook.com/Haihui-pe-Coclauri-100949671629111 .

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5