Sângeorz-Băi – prins în flagrant pentru mită, în valoare de 200 lei

Ofiţerul relaţii cu publicul, dl. insp. Ioan Feierdi, de la Biroul Anticorupţie pentru judeţul Bistriţa-Năsăud, ne-a informat despre o faptă penală săvârşită de şeful Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei din Sângeorz-Băi.

În data de 03.03.2009, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud împreună cu ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud, au procedat la prinderea în flagrant a lui F.V. - şeful Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei Sîngeorz-Băi, în timp ce a primit mită suma de 200 de lei de la denunţătorul B.V.A.

Faţă de F.V. s-a dispus începerea urmaririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită – faptă prev. de art. 254 C.pen. şi ped. cu închisoare de la 3 la 12 ani şi interzicerea unor drepturi.

În sarcina acestuia s-a reţinut următoarea stare de fapt :

La data de 03.03.2009, numiţii B.V.A. si B.I.M. s-au prezentat la şeful Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei Sîngeorz-Băi, în vederea eliberării a 2 cărţi de identitate. Întrucât cei doi nu aveau actul de primire în spaţiu – document necesar pentru eliberarea cărţii de identitate, în schimbul sumei de 200 lei, învinuitul F.V. – şeful de formaţiune a acceptat să le primească dosarul întocmit în acest sens, chiar dacă din acesta lipsea adeverinţa în cauză.

Învinuitul este cercetat în stare de libertate, iar faţă de acesta procurorul a dispus măsura preventivă de obligare de a nu părăsi ţara pe timp de 30 de zile.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5