A încercat să mituiască, cu 100 de euro, pe prim-procurorul de la Năsăud! Bărbatul era cercetat pentru infracţiuni rutiere!

Joi, 7 mai a.c., ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Bistriţa-Năsăud, în baza ordonanţei de delegare şi sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, au organizat prinderea în flagrant a unei persoane, în vârstă de 40 ani, fără calitate specială, după ce a remis, cu titlu de mită, suma de 100 euro, către prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud.

"În schimbul acestei sume de bani, mituitorul i-a solicitat prim procurorului să urgenteze soluţionarea unui dosar penal în care acesta este inculpat pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul rutier şi să dispună restituirea permisului de conducere suspendat.

În cauză s-a înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, ca urmare a denunţului formulat de magistrat, iar acţiunea de prindere în flagrant s-a realizat în sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, beneficiind de sprijinul conducerii instituţiei", se arată în comunicatul DGA. 

Ulterior, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat pentru infracţiunea de dare de mită, fiind luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

http://www.mai-dga.ro/arhive/54773

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5