Polițist de la Secţia 1 Poliţie Rurală Bistriţa, reţinut! A fost prins în flagrant luând mită de 200 lei!

Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Bistrița-Năsăud, împreună cu ofițeri din cadrul Centrului Operațional 3 Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud și cu sprijinul conducerii Inspectoratului de Poliție al Județului Bistrița- Năsăud au realizat prinderea în flagrant a unui agent principal de poliție din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud – Secţia 1 Poliţie Rurală Bistriţa.

Potrivit comunicatului DGA, acesta „a primit suma de 200 lei, cu titlu de mită, de la un investigator sub acoperire pentru a nu aplica măsurile legale pentru o abatere la regimul circulației rutiere”.

„Asupra acestuia s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită (8 acte materiale dintre care 3 de la investigatori sub acoperire), pe care le-a comis pe parcursul anilor 2018-2019. Față de suspect, s-a dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale”, se arată în comunicatul DGA.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5