Tânără prinsă în flagrant, încercând să dea mită unor ofiţeri de poliție

Miercuri, ofițeri din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Bistrița-Năsăud, în baza ordonanței de delegare și sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, au organizat și realizat prinderea în flagrant a unei tinere în vârstă de 26 ani, în timp ce remitea mită către doi ofițeri de poliție, ambii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Bistrița-Năsăud – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice.

"Tânăra a dat drept mită suma de 2.500 de lei (1.250 lei pentru fiecare), pentru ca polițiștii să nu-și îndeplinească atribuțiile de serviciu, respectiv să-i restituie 14.700 lei, 100 de euro, un telefon mobil și un laptop, ridicate la o percheziție domiciliară efectuată în aceeași zi, într-un dosar penal având ca obiect infracțiunea de evaziune fiscală.

Cei doi polițiști au refuzat categoric și au formulat denunț la D.G.A. – S.J.A. Bistrița Năsăud, care a sesizat imediat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița Năsăud.

În cauză s-a înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită, iar acțiunea de prindere în flagrant s-a realizat cu sprijinul conducerii I.P.J Bistrița-Năsăud, la sediul instituției", se arată în comunicatul DGA.

Ulterior, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat, fiind luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

Comentarii

07/05/20 14:37
Gavrilă N. Moldovan

Să fim serioși. Adevărul este undeva la mijloc. Nu fiți ipocriți.Noi românii știm ce genă avem. Numai prin educație ne putem vindeca.Tânăra împricinată ar avea mai multe de spus... poate alte servicii. Veniți cu cazuri grele de corupție,
le știm cu toții,de frica crocodilului nu mai facem plajă. În sfârșit face dreptate numai Covid-19. În rest gargară!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5