Scaunul de masaj-cel mai bun remediu de atenuare a durerilor

Nimic nu este mai plăcut decât un masaj în timpul sarcinii, încât să scapi de durere, de picioare umflate şi de senzaţia de oboseală simţită în intreg organismul; câteva minute de relaxare revigorează întreaga sănătate psihică şi fizică. Scaunele de masaj sunt folosite pentru întreg corpul, astfel că în timpul sarcinii este recomandat ca durerile de spate, de umeri, cele de picioare sau de mâini să fie înlăturate prin cele mai eficiente metode.

 

Unii din cei mai buni specialişti de la universitatea din Pennsylvania şi membru al Educatiei pentru Sănătate a confirmat că un scaun de masaj îmbunătăţeşte circulaţia superioară a organismului, încât oferă senzaţia de eliminare a durerilor şi înţepăturilor. Bazat pe acest concept, scunele de masaj de la Massato oferă cele mai multe beneficii pentru sănătatea întregului organism şi a pus problema  ca femeile însărcinate să apeleze la acesta atunci când se simt obosite.

 

Beneficiile unui scaun de masaj pentru femeile însărcinate

 

Un prim aspect care vizează acest grup este că nimeni nu trebuie să le spună acestora când să se relaxeze sau când au nevoie de un masaj, motiv pentru care pot găsi întotdeauna o cale de a se destine şi de a se face confortabile în orice locuinţӑ. Masajele sunt probabil cel mai bun mijloc de relaxare, deoarece, nu doar că ajută la stimularea circulaţiei sângelui în întregul organism, ci ajută şi la întărirea musculaturii din întreg corpul. Mai mult decât atât, un masaj calmează sistemul nervos, reduce anxietatea în timpul sarcinii, pentru că viitoarea mămică să nu se simtă inconfortabil.

 

Ştim că femeile însărcinate sunt de obicei extreme de obosite şi suferă adesea de dureri de spate, încât şi umerii acestora se simt stresaţi, iar un scaun de masaj ajută la îndepărtarea acestor simptome, cunducând spre un somn liniştit întreaga noapte.

 

Un corp relaxat şi o minte energică

 

Cele mai mari avantaje ale scaunelor de masaj privesc reducerea anxietăţii, eliberarea organismului de oboseală, îmbunătăţirea calităţii somnului, redarea unei stări psihice pozitive, creşterea nivelului de energie, precum şi instaurarea flexibilităţii organismului încât acesta să se poată mişca cu uşurinţă.

 

            În ceea ce priveşte buna dispoziţie este de amintit faptul că masajul înlătura şi stresul psihic acumulat, încât mintea se poate elibera de stres în cele mai simple condiţii. Un masaj nu doar că îmbunătăţeşte starea psihică, ci şi elimină disconfortul pe care femeile îl simt, menit să îi confere viitoarei mame o stare de relaxare totală şi o stare de dispoziţie pozitivă. După un astfel de masaj, ea se va simţi revigorată şi plină de energie, pentru că eliminarea endorfinei în urma masajului ridică nivelul de sânge din vene şi conduce spre o atitudine pozitivă.

 

Mişcările unui scaun de masaj conferă beneficiarului o stare psihologică bună, în special atunci când bebeluşul este în centrul atenţiei, încât mama trebuie să ia în considerare presiunea, pentru a nu crea o stare de disconfort asupra buricului şi a zonei abdomenului atunci când aceasta se aşează pe scaun. Dacă se pune presiune pe abdomen, aceasta poate avea consecinţe, care privesc modificarea poziţiei bebeluşului, creând in acelaşi mod o stare de disconfort.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5