Schi fond: Flaviu Păvălean şi ştafeta LPS, campioni naţionali

La sfârşitul săptămânii, pe pârtia din Bucin- Gheorgheni, a avut loc Campionatul Naţional Şcolar la schi fond. Sportivii de la LPS Bistriţa, antrenaţi de prof. Rodica Drăguş,  au obţinut 11 medalii, dintre care 3 de aur, 3 de argint şi 5 de bronz.

          Astfel, la categoria cadeţi, Flaviu Păvălean a obţinut medalia de aur în probele de 5 km liber şi 5 km clasic. Tot medalie de aur au obţinut şi Mihăiţă Gâvan, Claudiu Căldare şi Flaviu Păvălean în proba de ştafetă 3 x 5 km, juniori II.

          Pe treapta doua a podiumului au urcat Darius Hăngănuţ (categoria cadeţi) la 5 km liber; Maria Andreica (jun. II) la 5 km clasic şi componentele probei de ştafetă 3 x 3,5 km - Ioana Andreica, Alexandra Buhai şi Maria Andreica.

          La jun. II Ioana Andreica a obţinut medalia de bronz în probele 5 km liber şi 5 km clasic. Tot două medalii de bronz a obţinut şi Alexandra Buhai (jun. I) în probele de 5 km clasic şi 5 km liber, în timp ce Mihăiţă Gâvan (jun. I) a urcat pe a treia treaptă a podiumului în proba de 10 km clasic.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5