Şcoala Gimnazială “Ştefan cel Mare” din Bistrița își numără olimpicii

prof. Claudia Feldrihan

Dacă venirea primăverii simbolizează trezirea naturii la viață, luna martie, prin analogie, înseamnă pentru Școala Gimnazială “Ṣtefan cel Mare” din Bistrița o trezire dintr-o luptă a unei stări de letargie tipică anotimpului cu inteligența, elevii instituției reușind în acestă perioadă să înregistreze un adevărat succes.

            În ciuda catalogării la nivelul mentalității comunității locale drept “școală de cartier”, instituția de învățământ a demonstrat că practică o educație performantă și prin raportarea la criteriul reușitei școlare a elevilor, în acest an școlar, 9 dintre aceștia calificându-se la fazele naționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare.

 

Alături de profesorii lor,  merituoșii elevi sunt:


1. Maria Palfi (clasa a VI-a),  prof. Corina Moldovan / Horațiu Morar, Olimpiada de Lingvistică.

2. Maria Palfi (clasa a VI-a), prof. Moldovan Corina, Olimpiada de Limbă, comunicare și literatura română.

3.  Luisa Suciu (clasa a VI-a), prof. Maria Halăs  şi Patricia Todoran (clasa a VII-a), prof. Corina Moldovan, la Concursul Național Transcurricular de lectură și interpretare „Ionel Teodoreanu”.

4. Vlad Pop (clasa a VI-a) şi Alexandra Istrate (clasa a VIII-a), prof. Gabriela Moisil, la Olimpiada de Educație tehnologică.

5. Carla Leonardi (clasa a VIII-a), prof. Melania Palalogos, Olimpiada de franceză.

6. Andra Ihuț (clasa a VI-a) şi Ioana Moldovan (clasa a VIII-a), prof. Horațiu Morar, la Olimpiada de matematică.

7. Robert Borcani (clasa a VII-a), prof. Suzana Gălățan, Olimpiada de informatică.

            Felicitări elevilor, profesorilor coordonatori și celor de la Centrele de excelență, părinţilor. Instituției şcolare îi urăm ca în fiecare primăvară, în luna lui martie, să „numere”  din ce în ce mai mulți olimpici!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5