Scrisoare de la părinţi: Florica Budușan – 30 de ani de dăruire și transfer de valori

Prof. Aurelia Hîruța (părinte)

Alături de părinți stau întotdeauna dascălii. La școală, dascălii sunt profesorii de la clasă. În afara școlii, dascălii sunt antrenorii. Ei modelează pasiunile de dincolo de orele de curs, educă talentele care-i diferențiază pe copii de colegii lor, dăruiesc, transformă și perfecționează.
Antrenorul Florica Budușan se definește prin toate cele trei atribute. Clubul de Dans Sportiv ”Floris” este familia sa de credință, școala din afara școlii și sala de antrenamente de înaltă performanță. Prin perseverență, dăruire și pasiune, Doamna Florica Budușan a conturat destinele sutelor de perechi de dansatori timp de 30 de ani de activitate continuă. A format campioni, a dus numele țării sale pe podiumurile internaționale și a sudat formații de dansatori, propulsându-le spre locuri din ce în ce mai bune. Toți cei care au vibrat vreodată în spirit ”Floris” au primit ca dar de preț câte o frântură din sufletul domniei sale, pentru totdeauna.
Să fie ascultat în familia sa, își dorește orice părinte! Să fie cunoscut în comunitatea sa, este mândria oricărui cetățean! Să-l recunoască țara sa, este idealul oricărui patriot! Să se remarce printre deschizătorii de drum, este visul oricărui temerar! Doamna Florica Budușan a reușit să atingă cu succes toate aceste trepte superioare la care poate aspira vreodată un om, într-o activitate derulată timp de 30 de ani fără întrerupere pe ”ringul” dansului sportiv de performanță!
În acest moment aniversar se face bilanțul anilor în care, în miile de secunde de muncă în sala de dans, o antrenoare și-a învățat elevii să se lase seduși de gustul victoriei și să lupte neîncetat pentru a-și depăși limitele. Consecvența a fost cuvântul de ordine al acestei doamne care a reușit să ofere sportivilor săi poveștile cu zâne și Feți-Frumoși care plac atât de mult copiilor, prin deschiderea spre un sport în care efortul fizic se îmbină cu eleganța costumelor și grația mișcărilor.
Părinții dansatorilor din Clubul de Dans Sportiv ”Floris” îi mulțumesc antrenorului și omului Florica Budușan pentru că a sădit în sufletele copiilor spiritul de învingători și îi doresc multă sănătate, putere de muncă și noi succese mulți ani de acum înainte!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5