Se pot depune cererile la APIA

Pentru a beneficia de sprijinul financiar pe suprafaţă fermierii trebuie să depună la Centrele APIA, în intervalul 1 martie – 15 mai 2013, o singură cerere de plată. Pentru depunerea cererilor de plată începând cu data de 16 mai se vor aplica penalităţi de 1% pentru fiecare zi lucrătoare de întârziere.
După data de 10 iunie 2013 cererea de sprijin nu mai este admisă la calcul. APIA invită fermierii care nu au mai beneficiat de această schemă de sprijin să depună cerere la centrul judeţean sau local la care sunt arondaţi, iar actualii fermieri beneficiari să depună cerere conform invitaţiei primite / programării afişate la centrele APIA.
Dintre cei 271.434 de fermieri care au depus cereri de plată, 271.433 fermieri au completat declaraţia de suprafaţă utilizând aplicaţia IPA Online şi doar un singur fermier a depus cerere în mod clasic.
Reamintim că APIA a lansat la data de 1 martie 2013 Campania de primire a cererilor de sprijin pentru schemele/măsurile de sprijin pe suprafaţă pentru anul în curs. Fermierii din zona orașului Beclean vor depune cererile la centrul APIA local.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5